Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma már belép a Bak jegyébe, trigonban áll a Nappal és együtt áll a Plútóval. Érdemes új életcélt kitűzni magunk elé, de a megvalósításába ne most vágjunk bele. Az elkövetkező néhány nap legyen inkább a tervezgetésé.
Vágólapra másolva!

A Hold ma már belép a Bak jegyébe. Nyugodtabbak, visszafogottabbak lehetünk, mint más napokon, talán kicsit szigorúbban is állunk a világ dolgaihoz. Szükségét érezzük annak, hogy minden lépésünket előre megtervezzük, és megpróbáljuk elkerülni a spontán, váratlan akciókat. Egész nap azt érezhetjük, hogy vészes időhiányban szenvedünk, ezért saját magunkat és másokat is egyre sürgetünk - ez pedig jó néhány vitát szülhet.

Próbáljunk meg egy kicsit lazítani! Nem maradunk le semmiről, ha nem táblázzuk be a nap minden pillanatát, és egy kicsit rugalmasabban próbálunk élni. A mai napon mindent képesek vagyunk a sikernek alárendelni, és sem időt, sem energiát, sem pénzt nem sajnálunk azért, hogy elérjük céljainkat. Legyünk azonban óvatosak: ha folyton csak a távoli jövőt tervezgetjük, lemaradunk a "pillanatban élés gyönyörűségeiről", és semmit nem tudunk igazán élvezni.

A Hold ma trigonban áll a Nappal és együtt áll a Plútóval. Érzelmeink ma különösen nagy hangsúlyt kapnak, és könnyebben lépünk túl a lelki nehézségeken. Bár alapvetően elégedettek lehetünk az életünkkel, valamiért mégis változásokat fontolgatunk, és új kihívásokat keresünk. A mostani időszak azonban nem a legjobb a cselekvésre. Ne erőltessük a dolgokat, mert ha nem sikerül véghezvinni, amit elterveztünk, az különösen rosszul érinthet minket. Figyelmünket fordítsuk inkább a már megszerzett javakra és tapasztalatokra, és örüljünk annak, amink van. Persze érdemes új életcélt kitűzni magunk elé, de a megvalósításába ne most vágjunk bele. Az elkövetkező néhány nap legyen inkább a tervezgetésé.