Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még a Nyilas csillagjegyben jár, kvadrátban áll a Szaturnusszal és a Neptunusszal. Kerüljük a kockázatokat, lehetőleg halasszuk el a fontos döntéseinket és próbáljunk meg felülkerekedni nyomott hangulatunkon.
Vágólapra másolva!

A Nyilas csillagjegyében járó Hold egészségügyi vonatkozásaiban a csípőtájat, a medencecsontot és a combokat érinti. Ne terheljük túl magunkat, kerüljük a hosszú túrákat, kirándulásokat, ne mára időzítsük a nagybevásárlást sem. A masszázs nagyon jót tehet mindenkinek, jótékonyan ellazítja a fájó izmokat. Ha sportolni támad kedvünk, akkor válasszunk olyan mozgásformát, amelyet a szabadban űzhetünk (pl. lovagoljunk). Ma érdemes egy kicsit tornáznunk is, célozzuk meg azokat a testrészeket, amelyeken a leggyakrabban jelentkezik a súlyfelesleg és a narancsbőr: a combokat és a feneket. A cellulit elleni krémek is nagyobb hatásfokkal működnek a mai napon, így érdemes elkezdeni egy testfeszesítő kúrát.

Ma a Hold kvadrátban áll a Szaturnusszal és a Neptunusszal. Kerüljük a kockázatvállalást, mert a mai napon nagyobb a visszautasítás esélye - vagy annak, hogy mi visszautasításnak élünk meg valamit, ami csak bizonytalanság és félreértés. Hagyjuk egy kicsit érni a dolgokat, mielőtt döntünk valamiben. Azért is érdemes halogatni egy rövid ideig a dolgokat, mert néhány napig különösen nyomott, csüggedt hangulat lehet ránk a jellemző.

Párkapcsolatunkban kaphatunk olyan jelzéseket is, amelyeket negatívnak értékelünk - bár a másik félnek korántsem ez a szándéka vele -, s úgy érezzük, hogy bírálnak minket, megkérdőjelezik tetteink, cselekedeteink helyénvalóságát. Esetleg provokálhatjuk is a párunkat, vitákkal, veszekedéssel, csak hogy lássuk, mennyit érünk számára - talán féltékenységi jelenetet is rendezünk. Ez a viselkedés rendkívül romboló hatású lehet egy kapcsolaton belül, ugyanis ha párunktól állandó bizonygatást követelünk, és minden pillanatban készen kell állnia arra, hogy szeretetét felénk kimutassa, akkor előbb-utóbb belefáradhat ebbe.