Mark Wahlberg újra apa lesz

Vágólapra másolva!
Mark Wahlberg amerikai színész és barátnője, Rhea Durham újra szülők lesznek: a Boogie Nights című film főszereplőjének szeptemberben születik meg a harmadik gyermeke, egy kisfiú.
Vágólapra másolva!

Mark Wahlberg amerikai színész, a Boogie Nights című film főszereplője harmadszorra is apa lesz: barátnője, Rhea Durham ugyanis gyereket vár. Bár a hírt még nem jelentették be hivatalosan, a híresség barátai tudni vélik, hogy a pár fiút vár, aki szeptemberben születik majd meg.

"Mindketten nagyon boldogok, hogy megint szülők lesznek" - mondta a színész egyik ismerőse az OK! magazinnak. "Mark csodálatos apa, a családja jelenti számára az egész világot. Ráadásul mindig tréfálkozott, hogy legalább egy tucat gyermeket szeretne."

Wahlberg és kedvese több, mint négy éve vannak együtt, és két közös gyermekük született: Ella Rae 4 éves, Michael pedig kettő múlt.

Bár a pár hivatalosan már eljegyezte egymást, de nem siettetik az esküvőt - az egykori rapper Wahlberg szerint azért, mert "rengeteg rossz példát láttak".

"Mindkettőnk szülei elváltak, és az ismerőseink között is sokan vannak, akiknek tönkre ment a házassága" - mondta a színész. "Megpróbáljuk a legjobbat kihozni a kapcsolatunkból, még akkor is, ha nincs erről papírunk. Még mindig jobb vadházasságban, de boldogan élni, mint elválni, vagy meggyűlölni egymást."