Simpson papa túl sokat akar lánya képeiért

Vágólapra másolva!
Ashlee Simpson amerikai énekesnő várandósságát még hivatalosan nem jelentették be, de Simpson édesapja állítólag máris "házalni " kezdett terhes lánya címlapképeivel és a születendő gyermek első fotóival: a képeket ő készítené, és egymillió dollárt kérne a közlési jogokért.
Vágólapra másolva!

Bár az, hogy Ashlee Simpson és Pete Wentz zenész gyermeket várnak továbbra sem hivatalos, az énekesnő apja, Joe Simpson máris házalni kezdett a sztorival: állítólag több hetilapot is megkeresett, és felajánlotta, hogy képeket készít Ashlee-ről, később a babáról is, és a fotók - köztük egy címlapkép - exklúzív közlési jogáért, valamit egy interjúért a kismamával "mindössze" egymillió dollárt kért.

"Joe szinte minden hetilapot felhívott, és felajánlotta, hogy címlapon szerepeltethetik a lányát - egymillió dollárért cserébe" - árulta el a Page Six-nek az egyik lap bennfentese. "A megállapodás részét képezték volna a várandós Ashlee fotói - amiket, természetesen, Simpson apuka készített volna, hogy ezen is spóroljon -, egy exkluzív interjú az énekesnővel, és a babával közös első képek."

Az egyik Simpson által megkeresett magazin szerkesztőjének véleménye szerint az apának irreális elképzelései vannak lánya piaci értékéről. "A képekért legfeljebb 60 ezer dollárt kaphatna, egymilliót biztosan nem" - mondta.

"Az időzítés egyébként kissé gyanús: a napokban jelenik meg Ashlee új lemeze, a Bittersweet World, amit nem övezett túlzott érdeklődés - egészen mostanáig. Igazi mázlista, hogy épp most lett terhes" - nyilatkozta a szerkesztő.