Heti horoszkóp április 21-től 27-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
A szokásosnál lustább időszakodat éled, szeretnél mindent gyorsan, minél kisebb energia-ráfordítással megoldani. Sajnos, azonban egyáltalán nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan te arra vágynál, és a hét második felében sokkal keményebben kell dolgoznod a mindennapi feladataidon, mint ahogyan azt tervezted. Nem érdemes azonban szigorúnak lenned önmagadhoz, inkább fogsd fel úgy az egészet, mint egy játékot - vagy legalábbis egy olyan időszakot, amelynek hamarosan vége szakad. A hét végén erősítsd meg a baráti kapcsolataidat, érdemes azoknak is adnod még egy esélyt, akikkel valami miatt összekaptatok.

Bika (április 21. - május 20.)
Nem elégedsz meg az alárendelt szereppel, mindenáron vezetni és uralkodni akarsz a következő napokban - elsősorban azért, mert roppant irigy vagy mások sikereire. Csak addig fogadod el, tolerálod a környezetedben élő embereket, amíg azok engedelmeskednek neked. Ez azonban egyáltalán nem vezet jóra: előfordulhat ugyanis, hogy másokat ingerel a magabiztosságod, és bizony nem fukarkodnak a kritikus megjegyzésekkel. Szerencsére, ez a meglepően agresszív és féltékeny hangulat nem tart sokáig, a hét végén már képes leszel arra, hogy reálisabban nézd a saját helyzeted.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Érdeklődésed, tudásszomjad óriási ebben az időszakban: felmerülhet benned például, hogy folytatod a tanulmányaidat, vagy valamilyen más módon fejleszted tovább a tudásodat. Előfordulhat az is, hogy azon gondolkodsz mostanában: elutazol valamely távoli országba. Ha éppen nincs erre lehetőséged, akkor legalább "virtuálisan" hagyd kalandozni magad, és foglald le az agyadat játékokkal, fejtörőkkel vagy rejtvényekkel. A hét második felében az érdeklődésed a párkapcsolatok felé fordul: érdemes lenne minél jobban kibeszélned a kedveseddel, ami a szívedet nyomja. Ha ugyanis elhallgatsz előle valamit, annak később súlyos következményei is lehetnek.

Rák (június 22. - július 22.)
Többször kerülhetsz a héten kellemetlen, kényes helyzetekbe: rendszeresen meg kell majd küzdened munkahelyi vagy éppen a családban betöltött pozíciódért, pedig mást sem utálsz jobban, mint ha harcolnod kell. Szívesen elbújnál a viták elől, de ki kell, hogy állj saját magadért - próbáld meg minél gyorsabban túltenni magadat a hatalmi harcokon. A hét közepén - amikor már úgy érzed, nem bírod tovább a csatározásokat - meglepő helyről kaphatsz segítséget: egy régi ismerős, vagy egy eddig hallgatag kolléga, egy nagy beszélgetés során, képes lesz lelket önteni beléd.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
A héten nagyon kellemes meglepetésekben lehet részed, elsősorban ami a szakmai előmeneteledet illeti. Felelősségteljes és kreatív munkavégzésedet most elismerik, és tudásoddal tekintélyt harcolhatsz ki magadnak. Ráadásul minden, ami mondasz, a "megfelelő füleket" találja meg, így kétszeresen is bebiztosíthatod magad. Arra azonban ügyelj, hogy ne bízd el magad a kelleténél jobban, a túlzott magabiztosság ugyanis éppen azokat az embereket ijesztheti el mellőled, akiknek a tanácsaira később nagy szükséged lehet. Próbálj meg szerény lenni, és elfogadni mások véleményét, még akkor is, ha legszívesebben királyként tündökölnél az életed középpontjában.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Sokkal jobban oda kellene figyelned az egészségedre, mint ahogyan azt most teszed: ha továbbra is elhanyagolod magad, akkor könnyen kaphatsz el valamilyen fertőzést vagy vírusos betegséget. Tegyél meg mindent azért, hogy kiegyensúlyozottabb életet élj! Szerencsére, érzelmi szempontból igen jó időszakod következik: pároddal figyeltek egymásra, képesek vagytok szavakkal és tettekkel egyaránt bizonyítani, hogy szeretitek és megbecsülitek a másikat. A problémákat, vitás ügyeket is jobban tudjátok mostanában kezelni, mert nyitottan álltok a másikhoz, és nem ragaszkodtok mereven a saját véleményetekhez.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Kissé idegesebb korszakodat éled, toleranciád, mások felé irányuló megértésed most egyáltalán nem teljesedik ki. Ennek az oka az lehet, hogy sokkal sötétebben látod a világot, mint máskor, kilátástalannak érzed a saját helyzeted, és ezért másokat hibáztatsz. Fogadd el, hogy most más hangulatod van - ami hamarosan megváltozhat -, így mások is könnyebben elfogadják türelmetlenségedet, pedig a környezetedben élőknek igen meglepő lehet az elutasító viselkedésed. A benned lévő feszültséget éld ki a mozgásban, sportban, vagy esetleg abban, hogy alaposan kitakarítod az otthonodat.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Nagyon érzéki hangulatban leszel a héten, szerencsére a kellemesebbnél kellemesebb tapasztalatok lépten-nyomon megtalálnak: úgy tűnik, hogy szinte csak olyan emberek jönnek veled szembe az utcán, akik képesek felkavarni az érzéseidet. Kellemes lehet ez az időszak, nagyszerű hatással lehet az önbizalmadra a rengeteg flört, de gondolj a partneredre is. Nem lehet túl jó szembesülnie azzal, hogy szerelme másokkal is kedves, akár féltékenységi jelenetekre is fel kell készülnöd. A legjobban akkor járnál, ha eldöntenéd magadban, mit is akarsz (tartós és kiegyensúlyozott kapcsolatot, vagy gondtalan flörtölést), és annak megfelelően cselekednél.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Az elmúlt időszakban béke és harmónia uralkodott körülötted, így váratlanul érhet, hogy többször veszel össze a szeretteiddel, állandósulhatnak a civakodások. Megfelelő hozzáállással sokat lehet javítani a problémán, hiszen a tolerancia, a megértés sok mindent megoldhat - egy kis nyitottsággal meg is lehet előzni a vitákat. A hét második felében feltűnhet valaki az életédben, aki gyökeresen felforgatja a mindennapjaidat, szerencsére csak jó értelemben. Kiderülhet ugyanis, hogy ez az illető nagyszerűen kiegészít téged, és nagyon hatékonyan tudtok együttműködni a munkában és a magánéletben egyaránt.

Bak (december 22. - január 20.)
Nagyon céltudatos ember vagy, hihetetlenül sokat tudsz dolgozni, ami miatt a főnökeid is megbecsülnek. Most mégis fáradtnak érzed magadat, lehet, hogy az utóbbi időben már sok volt egy kicsit a feladatokból? Semmi hangulatod nincs ahhoz, hogy kötelezettségeidet teljesítsd, hogy helyt állj a mindennapokban. A pihenésre, szórakozásra mindenkinek szüksége van, az egyetlen problémát az okozhatja, ahogyan ezt közlöd a körülötted élőkkel: fölényes, arrogáns és nagyképű lehetsz velük. Ne csodálkozz azon, ha a családtagjaiddal vitába keveredtek a stílusod miatt, vagy éppen a főnököd mossa meg a fejed meggondolatlan mondataid következményeként.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Mostanában szívesen dolgozol, élvezed munkádat, örömmel telnek mindennapjaid. Kötelezettségeit sincsenek a terhedre, könnyedén vészeled át még a legnehezebb napokat is - szerencsére, ezt a pozitív hangulatot mások is észreveszik, és minél többet szeretnének a közeledben lenni. Érdemes lenne szórakozni menni a barátaiddal, vagy néhány napot kettesben tölteni a szerelmeddel, mert tökéletesen rá tudsz hangolódni másokra, és nagyon kellemes élményeket szerezhetsz. Az önbizalmad is növekedhet, ezért vedd elő azokat a feladataidat, amelyekbe eddig nem nagyon mertél belevágni.

Halak (február 20. - március 20.)
Elsősorban anyagi szempontból érkezik el kedvező időszak az életedben: talán megemelik a fizetésedet, vagy más helyről kapsz váratlanul egy nagyobb összeget. A hirtelen jött pluszpénzből vegyél magadnak néhány olyan luxusholmit, amelyekre már régóta vágytál. Tegyél félre rosszabb időkre is - egy kis pénz a bankszámládon a biztonság érzetével tölthet el. A pluszpénz visszaadja az önbizalmadat is, örömmel kezdesz bele új dolgokba, és a szeretteiddel is kedvesebb, megértőbb vagy, mint korábban.