Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold a Skorpió csillagjegyben halad, szemben áll a Nappal. A mai nap az érzelmek kinyilatkoztatásáról, bevallásáról szól. Ami eddig csak növekedett bennünk, azt végre képesek leszünk kimondani és megmutatni másoknak.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Skorpió csillagjegyben halad. Egészségügyi vonatkozásaiban ez a has alsó részét és a nemi szerveket érinti. Erősítsük ezeket a szerveinket, kövessünk el mindent azért, hogy egészségesen működjenek. A cickafarkból készült fürdő segíthet a női bajokon. A kismamáknak ajánlatos mindenféle megerőltetéstől tartózkodni, mert ilyenkor könnyebben bekövetkezik a vetélés. Ha gyereket szeretnénk, akkor a mai napon érdemes "akcióba lépni". Menstruációs problémák, nemi betegségek kezelésére is kiváló a mai nap.

A Hold szemben áll a Nappal. Ez az igen erőteljes csillagállás fogja meghatározza az egész napunkat, hiszen a Skorpió és a Bika hatásai egyaránt érvényesülnek az életünkben: az egyik középpontjában az "enyém" áll, az anyagiak, a pénzért megvásárolható dolgok, a birtoklás és a biztonság. A másik fő motívumai a "tiéd", a pusztulás, a természetfölötti, a tudatalatti, a változás, a dolgok megosztása másokkal és az átalakulás. A Bikában álló Nap hatására szeretnénk minél boldogabbak lenni az egyszerű, földi örömökkel, míg a Skorpióban tartozkodó Hold hatására vonzanak minket a kibogozhatatlan, bonyolult, misztikus dolgok.

Egyik hatást sem szabad figyelmen kívül hagynunk, inkább próbáljunk egyensúlyt találni a két energia között. A mai nap az érzelmek kinyilatkoztatásáról, bevallásáról szól. Ami eddig csak növekedett bennünk, azt végre képesek leszünk kimondani és megmutatni másoknak. Képtelenek leszünk elrejteni az érzelmeinket, mindent megpróbálunk, hogy ki tudjuk fejezni őket. Ügyeljünk azonban arra, hogy könnyen kiábrándultság, csalódás lehet annak az eredménye, ha mások nem viselkednek ugyanolyan nyíltan velünk, mint ahogyan mi viselkedünk velük.