New Yorkba menekülne a férje elől Katie Holmes

Vágólapra másolva!
Katie Holmes amerikai színésznő - bennfentesek állítása szerint - nem bírja tovább férje, Tom Cruise szigorúságát, ezért a kislányával, Surival New Yorkba akar költözni.
Vágólapra másolva!

Katie Holmes amerikai színésznő - bennfentesek állítása szerint - olyannyira nem bírja férje, Tom Cruise zsarnokoskodását, hogy azt tervezi, New Yorkba költözik kétéves kislányával, Surival. Azt reméli ugyanis, hogy a külön töltött idő jót tesz a házasságának és a karrierjének egyaránt.

"Katie teljesen összeomlott az elmúlt hónapokban, egyszerűen nem tud megfelelni Tom elvárásainak" - árulta el egy magát megnevezni nem kívánó forrás a Star magazinnak. "Tom ráadásul minden lépését ellenőrzi, és nemrég még a barátnőjétől, Victoria Beckhamtól is eltiltotta, mert szerinte nem volt jó hatással Katie-re."

Egy másik magazin szerint Holmes kétségbeesetten próbálja feléleszteni a karrierjét, és bebizonyítani, hogy jó színésznő - erre pedig nagyszerű lehetőségnek kínálkozik az, ha felléphetne a Broadway egyik színházában, ahol szerepet is kínáltak neki.

"Katie szeretne egy kicsit egyedül lenni, de Tom nem hajlandó lemondani róla és a kislányukról" - folytatta a bennfentes. "Mindenről tudni akar, amit csinálnak. Katie viszont úgy érzi, már csak egy tárgy a férje kezében, amit ide-oda rángathat, és mutogat kedve szerint."

Cruise szóvivője természetesen azonnal cáfolt minden hírt, és közölte: "Tom és Katie nagyon boldogok együtt".