Ashlee Simpson gyereket vár és férjhez megy

Vágólapra másolva!
Ashlee Simpson amerikai énekesnő, Jessica Simpson 23 éves húga első gyermekével várandós, és májusban férjhez megy kedveséhez, Pete Wentz zenészhez - állítja több forrás. A híresség eddig csak az eljegyzést jelentette be hivatalosan.
Vágólapra másolva!

Ashlee Simpson amerikai énekesnő, Jessica Simpson húga egy hónapon belül férjhez megy szerelméhez, Pete Wentz zenészhez, a Fall Out Boy együttes basszusgitárosához, mert első gyermekével várandós - árulta el egy, a Simpson családhoz közel álló forrás a People magazinnak. A bennfentes azt is tudni véli, hogy az esküvőt egy dél-kaliforniai birtokon tartják majd meg.

A tinisztárként kezdő, 23 éves Simpson eddig csak az eljegyzését jelentette be - a terhességet előbb tagadták, majd elutasították a kérdéseket.

"Olyan ez, mint a boszorkányüldözés" - közölte Pete Wentz, mikor az újságírók megkérdezték tőle, tényleg apa lesz-e. "Az emberek el sem tudják képzelni, hogy csak azért jegyeztük el egymást, mert össze akarjuk kötni az életünket. Már várom, mikor állnak elő azzal, hogy valójában homoszexuális vagyok."

Néhány nappal később Ashlee Simpson már kerülte a válaszadást: egyszerűen megmondta a riportereknek, hogy ilyet nem illik kérdezni egy nőtől.

"Ez magánügy, és ha valaki tagadja ezekeket a híreket, azt csak azért teszi, mert meg szeretné őrizni magának az örömét" - állította Simpson. Az énekesnő azt sem volt hajlandó elmesélni, Wentz hogyan kérte meg a kezét: "Annyira szent számomra ez a dolog, hogy inkább megtartom magamnak."