Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még a Rák jegyében jár, kvadrátban áll a Merkúrral és a Nappal. Próbáljuk meg egy kicsit féken tartani a nyelvünket, lehetséges ugyanis, hogy egy gonoszkodó megjegyzésből órákig tartó vita kerekedik.
Vágólapra másolva!

A Hold ma még a Rák jegyében jár. Egészségügyi szempontból ez a gyomrunkat érintheti a legerősebben: a Rákra jellemző folytonos idegeskedés és aggodalmaskodás emésztési problémákat okozhat. Kerüljük tehát a stresszt (mert ha feszültek vagyunk, megfájdulhat a gyomrunk; esetleg az evésben keresünk vigasztalást), és igyekezzünk egészségesen táplálkozni. Egyetlen, hatalmas vacsora helyett pedig együnk többször kevesebbet.

Érzelmi szempontból még mindig a Rák romantikussága, biztonságkeresése lehet ránk a legnagyobb hatással. Óvakodjunk azoktól a helyzetektől, amelyek komoly döntéseket követelnek meg tőlünk, nem biztos ugyanis, hogy a legpraktikusabb most a gondolkodásmódunk.

Foglalkozzunk inkább olyan tevékenységekkel, amelyek valamilyen módon a növekedéssel vannak kapcsolatban: a mai nap nagyszerű arra, hogy az otthonunkat csinosítgassuk, vagy vásárolgassunk - nem is amiatt, mert kifogjuk a legjobb ajánlatokat, inkább azért, mert örömet okoz, ha valamilyen új tárgyat tudhatunk a magunkénak. Élelmiszert is érdemes a mai napon venni: jó érzéssel tölthet el bennünket, hogy képesek vagyunk "táplálni" a szeretteinket.

A Hold kvadrátban áll a Merkúrral és a Nappal. Komoly feszültség lehet a lelkünkben, elsősorban azért, mert nem tudjuk eldönteni, a szívünkre hallgassunk inkább, vagy az eszünkre. Ráadásul igen türelmetlenek is lehetünk: minél gyorsabban és fájdalommentesebben szeretnénk megoldani ezt a problémát, és ha valami keresztül húzza a számításainkat, arra igencsak éles megjegyzésekkel válaszolunk. Próbáljuk meg féken tartani a nyelvünket, és nem összeveszni a szeretteinkkel. A viták ugyanis nem oldódnak meg egykönnyen - sőt, sokkal jellemzőbb lehet, hogy ami egyetlen kis piszkálódó mondatból indult, az több órás családi perpatvarrá alakul át.