Napi három órát edz Jennifer Lopez

Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez amerikai énekesnő - bár korábban azt állította, nem akar görcsösen fogyókúrázni ikrei születése után - napi három órát tölt edzéssel azért, hogy visszanyerje régi alakját. A kemény munkának meg is van az eredménye: bennfentesek szerint a híresség az elmúlt négy hétben 12 kilótól szabadult meg.
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopez amerikai énekesnő, aki februárban adott életet ikergyermekeinek, megszállottan edz azért, hogy visszanyerje régi alakját. Bár a híresség korábban kijelentette, hogy "nem akar fogyókúrázni", bennfentesek tudni válik, hogy naponta három órát tölt edzéssel.

A Closer magazin szerint Lopez hajnali négykor kel, és három órát tölt az edzőteremben minden nap, sőt, több étkezési szakértőt és személyi edzőt is fogadott, hogy segítsenek neki formába kerülni.

"Jennifer nagyon komolyan veszi az edzéseket, iszonyú elszánt" - árulta el egy magát megnevezni nem kívánó bennfentes. "Tudja, hogy a teste az egyik munkaeszköze, ezért fontos, hogy jól nézzen ki. Ráadásul azt akarja, hogy a férje, Marc és a gyerekei is büszkék legyenek rá."

A magát megnevezni nem kívánó forrás szerint Lopez kombinálta a pilatest a kardioedzéssel és a súlyzós tréninggel; az étrendjéből pedig száműzte a szénhidrátokat.

A kemény munkának - legalábbis a híresség ismerősei szerint - meg is van az eredménye: Lopez az elmúlt négy hétben valamivel több, mint 12 kilótól szabadult meg.