Lindsay Lohant perli volt testőre

Vágólapra másolva!
Lindsay Lohan amerikai színésznőt ötvenezer dollárra perli volt terstőre, David Kim: a férfi azt állítja, a híresség soha nem fizette ki a szolgálatait.
Vágólapra másolva!

Lindsay Lohan amerikai színésznőt, a Bajos csajok című film főszereplőnőjét beperelte egyik volt testőre, David Kim. A férfi ötvenezer dollárt követel a hírességtől, mert Lohan soha nem fizette ki a szolgálatait.

A Los Angeles-i bíróságra hétfőn beadott papírok szerint a színésznő "hosszan kérlelte" Kimet, hogy legyen a testőre: azt szerette volna, ha a férfi a nap 24 órájában rendelkezésére áll, ezért hetente 4000 dolláros fizetést kínált fel neki.

David Kim azt állítja, öt hónapig volt Lohan cégének, a Crossheart Productionsnak az alkalmazásában. Ez idő alatt védte Lohant a paparazzók "támadásaitól" és a túlságosan erőszakos rajongóktól, elkísérte különböző eseményekre - sőt, gyakran ő fizetett a híresség helyett (éttermekben vagy klubokban).

Kim költségeit azonban senki nem térítette meg: Lohan "elfelejetette" a bérét, és azt a kárt sem volt hajlandó kifizetni, amelyet Kim kocsijában okozott a sofőrje.

Lohan szóvivője csak annyit volt hajlandó mondani, hogy "nem is ismeri" a testőrt.