Dokumentumfilm főhőse lesz Pamela Anderson

Vágólapra másolva!
Pamela Anderson amerikai színésznőről dokumentum-sorozatot forgat az egyik amerikai tévécsatorna. A valóságshow "Pamela csodás és izgalmas kalandjait" követi majd.
Vágólapra másolva!

Pamela Anderson amerikai színésznő, a Baywatch című sorozat egykori sztárja egy róla készülő "dokumentum-sorozat" főhősnője lesz. Az E! tévétársaság új valóságshowja a nyáron indul.

"A kamerák mindenhová követik majd Pamelát, és megpróbálnak teljes, objektív képet bemutatni a színésznő és édesanya életéről" - írta egy közleményben Lisa Berger, az E! alelnöke. "Igyekszünk bemutatni Pamela fantasztikus kalandjait, érzelmi utazását, és mindazokat a meglepetéseket, amelyek az útján érhetik őt."

A színésznő nem az első, akinek az életét kamerák követik: többek között Jessica Simpson énekesnő és Carmen Elecrta színésznő is szerepelt egy-egy valóságshowban; legutóbb pedig Denise Richards írt alá szerződést egy sorozatra, mely "egy hollywoodi egyedülálló anya életét" mutatja be.

Bár Anderson harmadik házassága alig néhány hete ért véget, a színésznő - a pletykák szerint - máris újra szerelmes: választottja Criss Angel illuzionista, akivel Anderson korábban már randizott néhányszor, sőt, bennfentesek szerint Angel lehetett az egyik oka annak, hogy a színésznő elvált Rick Solomontól.