Heti horoszkóp április 7-től 13-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
A napokban lassabb és nehézkesebb lehetsz a munkahelyeden, fontos, hogy elnézőbb légy önmagaddal! A magánéletedben érzékenyen és odafigyelve bánsz családtagjaiddal. Talán ennek a kedvességnek köszönhető, hogy most megvan közöttetek a harmónia!

Bika (április 21. - május 20.)
Nem szívesen dolgozol most együtt munkatársaiddal, hiszen a legszívesebben egyedül - a saját belátásaid szerint - végeznéd a feladataidat. A magánéletedben igaz lehet, hogy nagyon sok teendőt, feladatot vállalsz át családtagjaidtól. A segítőkészséged megerősítheti a kapcsolataidat.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Előnyös lenne, ha a munkádban kicsit több összeszedettséget mutatnál, hiszen a napokban hajlamos lehetsz a kapkodásra. A magánéletedben fontossá válnak számodra a baráti kapcsolatok. Vigyázz, mert néhány barátoddal feszültté válhat a viszonyod!

Rák (június 22. - július 22.)
Fontos, hogy legyen önbizalmad a munkádban, hiszen nagyon megalapozott a szakmai tudásod! A magánéletedben fontos lehet, hogy a munkádat össze tudd hangolni a szabadidőddel és a családi élettel! Nem szabad családtagjaidat háttérbe szorítanod!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nagyon kreatív hangulatban vagy, örülsz annak, ha új feladatokat kapsz a munkahelyeden. A magánéletedben nagyon érzékennyé válsz, különösen párkapcsolatod lesz fontos számodra. A gyengédség és az odafigyelés most nagyon lényeges a számodra.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
A napokban bárkit rábeszélhetsz arra, hogy a gondolataid helyesek. Éppen ezért érdemes a főnököddel is egyeztetned. A magánéletedben, szerelmes hangulatban lehetsz, gondoskodj arról, hogy legyen időtök és alkalmatok néhány kettesben eltöltött órára.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nagyon sok teendőd lehet a munkahelyeden, ám az ésszerű időbeosztás sokat segíthet. A magánéletedben fontos lehet, hogy kedveseddel a hétköznapokban is meg tudjátok találni az örömöket. Továbbá kiemelten lényeges, hogy meghallgassátok egymás gondjait.

Skorpió (október 23. - november 21.)
A napokban - mint mindig - nagyon sokat dolgozol, de most ráadásul ötletes és találékony is vagy. A magánéletedben fontos lehet, hogy toleránsan bánj családtagjaiddal. Ők is hajlandóak elnézni a te rossz szokásaidat. Ha elfogadjátok egymást, akkor harmonikus marad a légkör!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Eseménydússá válhat az életed, sok olyan elintéznivalód akadhat, amely kisebb utazást igényel. A magánéletedben is felpezsdülhetnek a kapcsolataid, különösen párkapcsolatod válhat izgalmasabbá. Igaz az is, hogy odafigyelésből, gyengédségből is többre vágysz, mint máskor.

Bak (december 22. - január 20.)
Most végre anyagilag is gyümölcsözőbbé teheted az életedet, hiszen értékké válik a szorgalmad! A magánéletedben fontos lehet, hogy teret adj az érzékiségednek, hiszen nagyon vágysz már egy romantikus randevúra a kedveseddel! Lepd meg őt egy meghitt estével!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Ügyesen kezeled az anyagi ügyeket, nagyon tehetséges vagy most a pénzügyek világában! Jó üzleteket köthetsz. A magánéletedben hajlamos lehetsz arra, hogy túlságosan nagyvonalú ajándékokat vásárolj kedvesednek, gyermekednek! A kisebb, ám kedves meglepetések sokkal hatásosabbak!

Halak (február 20. - március 20.)
Gyorsabban haladsz a munkahelyi teendőkkel - igaz sokkal hajlamosabb vagy a kapkodásra is. A magánéletedben fontos lehet, hogy a viták alkalmával ne fogalmazz túl nyersen! Nagyon megbánthatod családtagjaidat a meggondolatlan kijelentéseiddel!