Vágólapra másolva!
Beyoncé Knowles amerikai énekesnő tegnap este hozzáment kedveséhez, Jay-Z rapzenész-producerhez - erősítette meg a pár egyik barátja. A legteljesebb titokban megrendezett esküvőt New Yorkban tartották, de pletykák szerint lesz egy lagzi Franciaországban is.
Vágólapra másolva!

Beyoncé Konwles amerikai énekesnő és kedvese, Jay-Z rapzenész-producer, tegnap este összeházasodtak. A hírt a pár egyik közeli barátja erősítette meg.

A legteljesebb titokban megrendezett ceremóniát New Yorkban, Jay-Z lakásán tartották, és alig harminc vendég vett rajta részt - ők állítólag csak az utolsó pillanatban tudták meg a pontos helyszínt. A meghívottak között volt Kelly Rowland és Michelle Williams - a Destiny's Child együttes két másik tagja -, valamint a Gwyneth Paltrow-Chris Martin házaspár is. Az esküvői vendégektől azt kérték, hogy elefántcsont színű ruhában jelenjenek meg.

A találgatások néhány napja kezdődtek, amikot Beyoncé és Jay-Z házassági engedélyért folyamodott egy New York-közeli város vezetőségéhez.

Pénteken azonban felgyorsultak az események: előbb munkások jelentek meg Jay-Z lakásánál, hogy a teraszon felállítsanak egy hatalmas fehér sátrat, majd virágszállítók és partiszervezők érkeztek a helyszínre, több ezer szál fehér orchideával - ők csak annyit voltak hajlandóak elárulni, hogy "egy nagy rendezvényt készítenek elő". Jay-Z kedvenc lemezlovasa, DJ Cassidy is "elszólta" magát: néhány napja izgatottan mesélte a barátaival, hogy "egy igen fontos és örömteli eseményen dolgozik majd a hétvégén".

Bennfentesek szerint a pár számára a dátum (azaz április negyedike) különleges jelentősséggel bírt: Beyoncé szeptember 4-én, míg Jay-Z december negyedikén született.

A pletykák szerint a pár egy második esküvőt is szeretne, egy romantikus franciaországi helyszínen,

A pár szóvivője hivatalosan még nem erősítette meg a tényt, hogy Beyoncé és Jay-Z házasok.