Botránykönyvet írt Nicolette Sheridanről a volt szeretője

Vágólapra másolva!
Könyvet írt Nicolette Sheridan amerikai színésznőről a volt szeretője, Nicklas Sonderblom személyi edző - a férfi közölte, hogy "mindent kész elárulni" a hírességről.
Vágólapra másolva!

Nicolette Sheridan amerikai színésznőről, a Született feleségek című sorozat egyik főszereplőjéről könyvet írt a volt barátja, Nicklas Sonderblom. A személyi edzőt még 2005-ben dobta ki Sheridan, néhány nappal azután, hogy újra randevúzgatni kezdett Michael Bolton zenésszel.

A volt barát egy újságírónő, Bonnie Robinson, unszolására döntött úgy, hogy "mindent elmond" egy könyvben Sheridan "zűrös ügyeiről" és "elviselhetetlen személyiségéről", akinek "szeszélyes természete és dühkitörései rengeteg bánatot okoztak neki".

"Nicklas minden szempontból a vesztese ennek a szerelemnek" - mondta Robinson. "Őrülten beleszeretett Nicolette-be, ő pedig kihasználta ezt. Nicolette önző, egoista, féltékeny és irigy, akinek az utolsó kitörési lehetősége volt a Született feleségek. Nicklas csak arra volt jó neki, hogy elkényeztesse, és megerősítse az önbizalmát. Soha nem szerette viszont."

Az újságírónő szerint Sheridan igen távol áll a sorozatban alakított szerepétől, a férfifaló Edie Britt-től.

"Edie tényleg szereti a pasikat és szeret szerelmes lenni" - közölte Robinson. "Nicolette viszont egyetlen dologra használta az érzelmeket: arra, hogy zsaroljon és manipuláljon másokat."

"Nicolette igen zűrös személyiség, aki mindig másokat hibáztat a problémáiért" - tette hozzá az elhagyott Sonderblom. "Biztos vagyok abban, hogy azért hagyott el, mert abban reménykedett, hogy Bolton majd megoldja a gondjait. De Nicolette mellett nem lehet megmaradni."

Sheridan nem reagált a könyv megjelenésének hírére.