Kismamaruhákat tervez Nicole Richie

Vágólapra másolva!
Nicole Richie amerikai híresség, a Simple Life című valóságshow sztárja bejelentett, hogy a saját nevével fémjelzett kismamaruha-kollekciót dob piacra. A "kényelmes" és "a nőket csinossá varázsoló" ruhák az év második felében kerülnek az üzletekbe.
Vágólapra másolva!

Nicole Richie amerikai híresség, a Simple Life című valóságshow főszereplője - aki januárban adott életet első gyermekének, Harlow Winter Kate-nek - a napokban bejelentette, hogy saját tervezésű kismama-kollekciót dob piacra.

A 26 éves híresség elmondta, hogy "kényelmes", de "csinos" ruhákat szeretne tervezni, amelyekben "minden nő jól érzi magát".

"Az a kilenc hónap, amíg valaki a gyermekét várja, érzelmekkel teli időszak, amikor egy nő teljesen kivirágzik" - mondta Richie. "Olyan ruhákat szeretnék, amikben csinosnak és vonzónak érzi magát az ember, nem pedig egy alaktalan, hatalmas, fáradt valakinek."

Richie azt is hozzátette, hogy a Balenciaga divatház - amelynek a ruháit ő is gyakran viselte a várandóssága alatt - volt rá a legnagyobb hatással.

A híresség nevével fémjelzett kollekció az év második felében kerül a boltokba - és nem ez lesz az egyetlen: a "divatbirodalmat" építgető Richie ugyanis szerződést kötött a Mouawad céggel, hogy divatos, fiatalos ékszereket tervezzen nekik.