Vágólapra másolva!
Beyoncé Knowles amerikai énekesnő két hónapon belül férjhez megy kedveséhez, Jay-Z rapzenész-producerhez: a pár tegnap kapta meg a házassági engedélyt, így 60 napjuk van arra, hogy oltár elé álljanak.
Vágólapra másolva!

Beyoncé Knowles amerikai énekesnő és kedvese, Jay-Z zenész-producer hamarosan összeházasodnak. A pár nemrég házassági engedélyért folyamodott Scarsdale város bíróságához - a papírokat tegnap reggel kapták meg, így 60 napjuk van arra, hogy oltár elé álljanak.

A hírt egy, a városi bíróságon dolgozó forrás árulta el az amerikai People magazinnak; sem Jay-Z, sem pedig Beyoncé szóvivője nem kívánta kommentálni az információkat.

A 26 éves énekesnő és 38 éves kedvese hatodik éve vannak együtt; Jay-Z a producere Beyoncé sikeres lemezeinek is. Bár már hosszú ideje pletykálnak arról, hogy a két híresség összeházasodik, Beyoncé egy korábbi interjúban kijelentette, hogy "nem akarja sürgetni" a kedvesét.

"Természetesen szeretnék családot, szeretnék férjhez menni és gyerekeket szülni" - mondta az énekesnő, a Dreamgirls című musical egyik főszereplője. "De nem hiszem, hogy egy férfit bele lehet kényszeríteni egy ilyen döntésbe. A pasikat nem szabad sürgetni. Úgyhogy kivárom, amíg megkérik a kezem."

Bár az esküvő részleteiről még senki nem tud, bennfentesek szerint a pár romantikus, tengerparti ceremóniát tervez, a Karib-tenger egyik szigetén.