Johnny Depp óvszert reklámoz

Vágólapra másolva!
Johnny Depp amerikai színész, a Sweeny Todd című film Oscar-díjra jelölt főszereplője hamarosan tízmillió dolláros szerződést ír alá egy óvszergyártó céggel: ő lesz a Trojan új reklámarca, aki a biztonságos szexre és a kondomhasználat fontosságára hívja fel a fiatalok figyelmét.
Vágólapra másolva!

Johnny Depp amerikai színész, a Sweeney Todd című film főszereplője egy óvszergyártó cég - pontosabban annak új, Magnum névre keresztelt termékcsaládjának - a reklámarca lesz.

A 44 éves színész - akit a világ legszexisebb férfijának is megválasztottak - tízmillió dolláros szerződést ír alá a Trojan nevű céggel, hogy reklámfilmekben és plakátokon szerepeljen.

A cég elképzelése szerint a Depp-pel való együttműködés nemcsak az eladásokat növelné, de az AIDS elleni küzdelemre is hatékonyabban hívná fel a figyelmet, így egyszerűbb lenne támogatókat szerezni az ingyenóvszer-akciókhoz, amelyek hatalmas segítséget jelentenének a harmadik világ-beli országoknak (ahol a legtöbb HIV-fertőzött él).

"Johnny nagyon örül a felkérésnek, és igyekszik úgy szervezni az életét, hogy ebben a reklámkapmányban is részt tudjon venni" - mondta egy magát megnevezeni nem kívánó, Depphez közel álló forrás. "Fontosnak tartja a biztonságos szexet, és a fiatalok felvilágosítását."

Egy kaliforniai alapítvány, a Safer Sex Awareness Campaign (Kampány a biztonságos szexért) szóvivője szerint is kitűnő ötlet lenne Deppet szerepeltetni a kampányban - rengeteg rajongója van ugyanis, ráadásul "igen hiteles személyiség", aki "mindig önmagát adja".

A színész szóvivője nem volt hajlandó megerősíteni az információkat.