Vitáznak a vagyon felett az Olsen-ikrek

Vágólapra másolva!
Egyre több pletyka kering arról, hogy Mary-Kate és Ashley Olsen amerikai színésznők folyamatosan vitatkoznak - elsősorban pénzügyek miatt -, és egyre kevesebb időt töltenek együtt, mert nem bírják elviselni egymást.
Vágólapra másolva!

Mary-Kate és Ashley Olsen amerikai színésznők folyamatosan veszekednek, mert nem tudnak közös nevezőre jutni a pénzügyeikkel kapcsolatban - állítja egy amerikai pletykamagazin. A National Enquirer, bennfentesekre hivatkozva, azt írja, hogy a milliárdos vagyonnal rendelkező ikerpár egyre kevesebb időt tölt együtt, mert már egymás társaságát sem tudják elviselni.

"Mary-Kate és Ashley nagyon szeretik egymást, de rengeteg dologban nem értenek egyet. Folyton vitatkoznak, és a hatalomért harcolnak egymással" - mondta a lapnak egy magát megnevezni nem kívánó forrás. "Mary-Kate úgy érzi, Ashley egy sor rossz döntésbe kényszerítette bele."

Bennfentesek szerint az ikrek nem tudnak megegyezni, hogyan vezessék közös produkciós cégüket, a Dualstart: az egyik úgy érzi, hiba volt kizárni az irányításból a szüleiket, a másik viszont úgy gondolja, a lehető legjobb lépés volt, hogy önállósodtak.

"Alig bírják ki egymás mellett, mert azonnal civakodni kezdenek" - folytatta a forrás. "Régen elválaszthatatlanok voltak, de mostanában egyre kevesebb időt töltenek együtt. Még az is felmerült közöttük, hogy felosztják a vagyonukat, és véget vetnek a közösködésnek."

Az ikrek szóvivője nem cáfolta a híreket, csak annyit fűzött hozzá: "Természetes, hogy időnként vannak közöttük nézeteltérések, de ezeket testvérként és persze üzleti partnerekként próbálják megoldani".