Saját parfümöt dob piacra Halle Berry

Vágólapra másolva!
Halle Berry Oscar-díjas amerikai színésznő a saját nevével fémjelzett parfümöt készül piacra dobni. Az illat előreláthatóan 2009 tavaszán kerül majd a boltokba.
Vágólapra másolva!

Halle Berry Oscar-díjas amerikai színésznő, a Macskanő című film főszereplője a saját nevével fémjelzett parfümöt dob piacra, a tervek szerint 2009 tavaszán. A híresség az egyik legnagyobb kozmetikai céggel írt alá megállapodást a napokban - a Coty Beauty Us a "gazdája" többek között Jennifer Lopez, Celine Dion, Gwen Stefani és Kate Moss parfümjeinek is.

A szerződés értelmében Berry minimum egy - de a parfüm sikerességétől függően akár több - illat megalkotásában is részt vesz majd, és a reklámokban is szerepel.

"Halle igazi ikon, divatos, szexis és tehetséges, olyan nő, aki több generáció számára is a szépséget és a stílust jelképezi" - nyilatkozta a cég alelnöke, Steve Mormoris. "Biztosak vagyunk abban, hogy új piacot is képes lesz meghódítani, mert ő más, mint a többi híresség, akikkel eddig együtt dolgoztunk. Halle mindig is titokzatosabb volt a többi sztárnál."

A cég tervei szerint Berry parfümje, bár az olcsóbb árkategóriás termékek közé kerül majd, "igazi luxusillat lesz".

A 41 éves színésznő - aki heteken belül életet ad első gyermekének - korábban már dolgozott együtt divatcégekkel: ő volt a Revlon és a Versace arca is.