Szerelmi horoszkóp február 28-tól március 5-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Barátságos hangulatban vagy, és ez sokkal jobbá teheti párkapcsolatodat is. Most könnyebben megtaláljátok a közös hangot, hiszen sokkal inkább kimutatjátok egymás felé a segítő szándékot, gyengédséget. Igazán átélhetitek, hogy egymást segítve haladtok előre. Figyelj arra, hogy kedvesed féltékennyé válhat, ha túl sok időt töltesz a barátaiddal. Mutasd meg neki, hogy ő a legfontosabb az életedben, így sokat fejlődhet a kapcsolatotok.

Bika (április 21. - május 20.)
Szigorú hangulatban vagy, ami nem tesz jót a párkapcsolatodnak. Most olyan semmiségek miatt is veszekszel pároddal, ami miatt máskor egy szót sem szólnál. A helyzet annyira elmérgesedhet, hogy csúnyán összeveszhettek. Még rosszabb, ha annyira belelovalod magad a vitába, hogy meggondolatlanul sérted meg kedvesedet. Ha megbántanád, akkor engeszteld ki egy nagyon személyes, kedves meglepetéssel.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Nagyon magas elvárásokkal rendelkezel, azt várod kedvesedtől, hogy tökéletes legyen. Talán eszedbe sem jut, hogy ő is ember, akinek hibái is vannak. Mivel te sem vagy tökéletes, nincs mit a szemére hánynod. Ha békét szeretnél, akkor most elnézőbbnek kell lenned. Elégedetlenséged következménye az lehet, hogy kirobban közöttetek a háború. Ha pedig nagyon elmérgesedik a helyzet, akkor már nagyon nehéz kiengesztelnetek egymást.

Rák (június 22. - július 22.)
Szenvedélyes hangulatban vagy, a legszívesebben minden idődet kedveseddel töltenéd. Sokkal nagyobb az igényed a gyengédségre és az erotikára egyaránt. A puszta testiség azonban egyáltalán nem elégít ki, sőt nem is kell az érzelmek nélküli szex. Ha azonban sikerül kedveseddel testileg és lelkileg is eggyé válnod, akkor nagyon boldog napokat élhettek meg. Mutasd ki minden eszközzel, hogy fontos neked!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Általában kellemes a viszonyod szerelmeddel, hiszen vidámságod neki is energiaforrást jelent. A napokban egy kicsit érzékenyebbé válhatsz, sokkal könnyebben megsértődsz. Elég egy otromba tréfa, és máris ellenséget láthatsz benne. Vedd elő a könnyed, nagyvonalú oldaladat, és bocsásd meg kedvesednek a rossz vicceket. Azt azonban nyugodtan elmondhatod, hogy megbántott.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Játékos, kedves hangulatban vagy, ami nagyon tetszik kedvesednek. Sokkal vidámabban telhetnek a napjaitok, szinte minden napra juthat valamilyen szórakozás. Most az intim percekben sem vagy annyira szégyenlős, mint máskor, és a szenvedélyeddel igazán meglepheted kedvesedet. Nagyon jól teszed, ha gondoskodsz a közös programokról, vegyél színház- vagy mozijegyet, de elmehettek táncolni is.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nagyon változékonnyá válik a hangulatod, az egyik percben még nagyon vidám vagy, a másikban pedig már kifejezetten morcos lehetsz. Kedvesed nem nagyon tud mit kezdeni a hangulatváltozásaiddal, és egy idő után inkább a barátaival megy szórakozni. Ha úgy látod, hogy szüksége van egy kis szabadságra, akkor érdemes elfogadnod ezt az igényét. Lehet, hogy csak át szeretné gondolni a kapcsolatotokat.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Sok jó beszélgetésre nyílhat alkalmatok kedveseddel, ami kifejezetten építheti a kapcsolatotokat. Gondoskodj meghitt, kellemes körülményekről az őszinte beszélgetésekhez. Egy kellemes vacsora mellett olyan témákról is lehet beszélni, amelyek talán máskor kínosnak tűnnének. Nagyon könnyen tisztázhatjátok azokat a kérdéseket is, amelyeket már régóta a szőnyeg alá söpörtetek.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Értékké válik számodra kapcsolatod, és rájöhetsz, hogy kedvesednek olyan rejtett tulajdonságai is vannak, amelyeket eddig észre sem vettél. Rájöhetsz, hogy egy kis gyengédséggel hihetetlen odafigyelést és kedvességet csalhatsz ki belőle. Ha okosan kezeled a kapcsolatodat, akkor nagyon egymásra tudtok hangolódni a napokban. Apró gesztusokkal mutasd meg kedvesednek, hogy fontos neked - főzd például vacsorára a kedvenc ételét.

Bak (december 22. - január 20.)
Nagyon kedves hangulatban vagy, szívesen hízelegsz szép szavakkal kedvesednek. Ez azért különleges, mert máskor nem jellemző rád, hogy túl sokat beszélnél az érzelmeidről. Most azonban hajlandó vagy arra, hogy romantikázz egy kicsit szerelemeddel. Nagyon egymásra tudtok hangolódni, nemcsak testi, hanem lelki értelemben is. Már csak annyi a dolgod, hogy állandósítsd a meghitt hangulatot, ami nem mindig könnyű a stresszel teli hétköznapokban.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Önfeláldozó hangulatban vagy, ami arra sarkall, hogy mindent megtegyél szerelmed boldogságáért. Talán olyan kompromisszumokat is kötsz, amelyek valójában nincsenek ínyedre, és belül bosszant, hogy alkalmazkodnod kell. Megteszed, ami tőled telik, de titokban elégedetlen lehetsz. Nagyon fontos, hogy hosszú távon ne szorítsd háttérbe a saját igényeidet. Csak akkor élhetsz boldog kapcsolatban, ha mindketten őszinték lehettek.

Halak (február 20. - március 20.)
Sokkal több benned az indulat, mint máskor, és talán nagyobb igényed lehet az egyedüllétre is. Szívesen átgondolnád a kapcsolatodat, de ehhez csendre és nyugalomra lenne szükséged. Ha kedvesed nem ad neked lehetőséget az elmélyülésre, akkor nagyon feszültté válhatsz. Az indulatok leküzdésére remek lehetőség lehet a jóga, amely rugalmasabbá teszi a lelkedet és a testedet is. Összességében nyugodtabbá válhatsz.