Nem megy férjhez Spears várandós testvére

Vágólapra másolva!
Jamie Lynn Spears, Britney Spears várandós testvére nem megy férjhez születendő gyermeke apjához, Casey Aldridge-hoz - a családja ugyanis megtiltotta neki, mert "túlságosan fiatal".
Vágólapra másolva!

Jamie Lynn Spears, Britney Spears amerikai énekesnő várandós testvére nem mehet férjhez születendő gyermeke apjához, Casey Aldridge-hez. A pár ugyan azt tervezte, hogy nyáron oltár elé áll, a 16 éves híresség szülei azonban megtiltották neki, hogy házasságot kössön 18 éves barátjával.

"Sem a szülei, sem Britney nem akarják, hogy Jamie Lynn hozzámenjen Casey-hez" - árulta el a család egyik közeli barátja a PageSix amerikai magazinnak. "Őgy gondolják, Jamie Lynn túlságosan fiatal a házassághoz."

A tinédzser híresség - aki az egyik gyerekcsatorna vígjátéksorozatának főszereplője - szülei attól tartanak, hogy Jamie Lynn Spears "kijátssza" őket, és egy olyan államba szökik házasságot kötni, ahol nem veszik olyan szigorúan a nagykorúságot, és szülői engedély nélkül is oltár elé állhatnak.

"Jamie Lynnre nagyon vigyáznak, tulajdonképpen mindig van vele valaki" - folytatta az ismerős. "Az édesanyja, Lynne szeretett volna Britney mellett maradni Los Angelesben, de túlságosan félti a kisebbik lányát, ezért hazautazott Louisianába."

A fiatal híresség a napokban leérettségizett - "meglepően jó" eredménnyel -, és a barátai szerint azon gondolkozik, hogy a kisbaba születése után főiskolára megy.

"Az emberek egyáltalán nem ismerik Jamie Lynnt" - mondta Spears egyik barátnője. "Nagyon erős és eltökélt lány, aki mindent végigvisz, amit a fejébe vesz."