Karrierhoroszkóp február 25-től március 2-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Talán túl nagy szívességeket teszel munkatársaidnak, így könnyen megszokják, hogy mindig ott vagy, hogy segíts nekik. Nem is beszélve arról, hogy lassan a saját munkádra már nem is marad időd. Nagyon fontos, hogy először a saját feladataiddal készülj el, aztán jótékonykodj a többiekkel. Az üzleti élet során téma lehet, hogy nemcsak olyan emberekkel kell együtt dolgoznod, akik szimpatikusak neked. Bár tagadhatatlan, hogy kellemes társaságban jobban megy a munka.

Bika (április 21. - május 20.)
Nagyon szigorú vagy önmagadhoz a napokban, kizárólag kifogástalan munkát vagy hajlandó kiadni a kezedből. Ha a legkisebb hibát is felfedezed fel a saját munkádban, akkor nagyon nyugtalanná válhatsz. Nem szabad szélsőségesen szigorúnak lenned magadhoz, hiszen ettől csak görcsös leszel. Az üzleti tárgyalások során fontos lehet, hogy megmutasd: nagyon megbízható vagy, üzletfeleid mindig számíthatnak rád. Ez lesz a hosszú távú sikereidnek a kulcsa!

Ikrek (május 21. - június 21.)
A napokban nagy önbizalommal rendelkezel, de van is mire büszkének lenned, hiszen minőségi módon végzed a munkádat. Emellett nagyon vágysz arra, hogy újat tanulhass, sikerrel rázódhatsz bele egy új munkakörbe vagy pozícióba. Ha felettesed látja a tanulékonyságodat, akkor komolyabb feladatokat is rád bíz majd. Ügyelj arra, hogy ne ígérj meg olyan engedményeket, amelyeket később megbánsz.

Rák (június 22. - július 22.)
Ragaszkodsz a saját véleményedhez, és csak úgy vagy hajlandó dolgozni, ahogyan azt te jónak látod. Makacsságod azonban nem bántó, hiszen meglehetősen megértően bánsz munkatársaiddal. Még a negatív véleményedet is diplomatikusan mondod el. Határozottságod és kedvességed nagyon népszerűvé tehet, tehát foglalkozz egy kicsit többet a munkahelyi kapcsolatokkal. Most barátokat is találhatsz!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nagyon sokat dolgozol a napokban, de élvezed is a munkádat. Képes vagy arra, hogy megtaláld azokat a hétköznapi örömöket, amelyek energiával tölthetnek fel. Éppen ezért hajlandó vagy arra is, hogy munkatársaidban is inkább a jó tulajdonságokat lásd meg. Most nem bosszant annyira, ha nem a megfelelő hangnemben szólnak hozzád, hiszen meglehetősen megbocsátó hangulatban vagy. Az üzleti tárgyalásokat is kellemesebbé teheted.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Jóval kreatívabb vagy, mint máskor - egyébként szereted a bevált, biztos utat járni. Most van bátorság benned ahhoz, hogy sokkal ötletesebben, találékonyabban oldd meg a hétköznapi feladatokat. Az eredeti gondolataidat felettesed is könnyebben elfogadja, így érdemes most megosztanod vele, ami a fejedben jár. Az üzleti ügyek intézése során sok új lehetőség megtalálhat, de fontos, hogy ne dönts türelmetlenül vagy elhamarkodottan.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Bensőséges viszonyt szeretnél kialakítani a munkahelyeden, fontos számodra, hogy jó légkör legyen. Ennek érdekében hajlandó vagy sokkal kedvesebben viselkedni, most igazán kibontakoztatod a stílusérzékedet. Annyira elbűvölő vagy, hogy sorra állíthatod magad mellé a munkatársakat. Itt van az ideje a fontos tárgyalásoknak is, de lényeges, hogy valóban a kiemelkedő ügyekre koncentrálj, a kevésbé jelentőseket most elfelejtheted.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Kommunikatív hangulatban vagy, ami segíthet a munkádban is. Fontos, hogy információkat gyűjts, hiszen csak így tudsz előre lépni a kapcsolatok világában. Most rendkívül népszerű lehetsz, megtörténhet, hogy egész nap csörög a telefonod. Szánj időt a fontos megbeszélésekre, hiszen az időráfordítás bőségesen megtérül számodra. Az üzleti életben vedd sora a fontosabb tárgyalásokat, hiszen most könnyebben megy a megállapodás!

Nyilas (november 22. - december 21.)
A napokban megszilárdíthatod pozíciódat a munkahelyeden. Nagyon magabiztossá válhatsz, így munkatársaid is jobban elfogadják a véleményedet. Megtörténhet, hogy a felettesed is tudomásodra hozza, hogy számít a munkádra, és elismeri a képességeidet. Ám a legfontosabb: te biztos vagy benne, hogy jó munkaerő vagy. Hagyatkozz az ösztöneidre, remekül ráérzel, hogy melyik pillanatban indítsd az útjukra terveidet.

Bak (december 22. - január 20.)
Nyitottabb, beszédesebb hangulatban vagy, mint máskor, könnyebben elfogadod munkatársaid véleményét is. Így egyszerűbben megtalálhatod a helyedet a csapatban. Most nyoma sincs benned kedvetlenségnek, könnyed hangulat jellemezhet, ami rokonszenvet kelthet felettesedben és munkatársaidban egyaránt. Az üzleti életben fontos lehet, hogy mindent intézz el, ami utazást, kommunikációt igényel - bár igaz, hogy emiatt kissé zsúfolt heted lehet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Sokkal levertebb hangulatban vagy, mint máskor, jellemző lehet, hogy szinte idegesítenek a munkatársak. A legszívesebben be sem mennél dolgozni, sőt előfordulhat, hogy reggelente elalszol, így már eleve késésben vagy. Ettől aztán az egész napod el lehet rontva, hiszen feszültebben indulnak a reggelek. Fontos, hogy ne ess pánikba, ne kezdj el kapkodni, hiszen akkor még jobban összekavarsz mindent magad körül.

Halak (február 20. - március 20.)
Levert hangulatban vagy, sőt, lelkileg sem vagy a legjobb állapotban. Megtörténhet, hogy a munkatársakban is ellenséget látsz. Elég egy rosszul fogalmazott mondat vagy ügyetlenül hangsúlyozott szó, és máris megsértődsz. Ilyenkor elvonulsz, egyáltalán nem vagy hajlandó együtt dolgozni a többiekkel. Fontos, hogy ne bántsd meg a munkatársakat. Az üzleti életben sem most van itt az ideje, hogy a fontos tárgyalásokkal, ügyekkel foglalkozz!