Heti horoszkóp február 25-től március 2-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Barátságosan viselkedsz munkatársaiddal, azonban figyelj arra, hogy ezt mostanában kihasználhatják. Ne vállalj erődön felül feladatokat! A magánéletedben fontos lehet, hogy minél több programra nyíljon lehetőség. Szervezd meg te a családi programokat, legyen sok közös élményetek! Olyan elfoglaltságokat válassz, amelyeknek mindenki örül!

Bika (április 21. - május 20.)
Nagyon magasra teszed a mércét önmagadnak a munkahelyeden! Fontos, hogy tudomásul vedd: a hibalehetőség mindenki munkájában ott van! A magánéletedben elég sok munka, elintéznivaló hárulhat rád, de ezt meglehetősen derűsen veszed tudomásul. Valójában örülsz is annak, ha segíthetsz a családtagjaidnak, szívesen veszel le terheket a vállukról.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Jól dolgozol, s ezt a tudat önbizalommal tölt el. Most végre úgy érzed, hogy szilárd a pozíciód a munkahelyeden. A magánéletedben fontos lehet, hogy világosan beszéljétek meg, hogy kinek, mi a dolga. Ne hagyd, hogy családtagjaid az összes elintéznivalót a te nyakadba rakják! Nemcsak az élményeket, hanem a munkát is meg kell osztanotok.

Rák (június 22. - július 22.)
Makacs hangulatban vagy, semmi kedved kompromisszumokat kötni a munkahelyeden. Ügyelj arra, hogy nehogy összevessz a többiekkel! A magánéletedben fontos lehet, hogy megmutasd a toleranciádat, türelmedet. Többször is szembe kell nézned feszült helyzetekkel, de ez szintén a makacsságodnak köszönhető.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Kedvvel és hatékonyan dolgozol, ami önbizalommal tölt el. Most a munka nem nyűgöt, hanem inkább élvezetet jelent számodra. A magánéletedben sokkal több igényed lenne a szórakozásra és az önfeledt időtöltésre, mint amire lehetőséged nyílik. Szervezd meg jobban a napodat, talán akkor belefér az idődbe egy kis közös játék a gyerekeiddel.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Nagyon ötletesen kezeled a munkádat, ez jóval hatékonyabbá tehet. Lehet, hogy arra is jut majd időd, hogy a munkakapcsolataidat is ápold. A magánéletedben fontos lehet, hogy elfogadóan viselkedj családtagjaiddal. Ha vitára kerülne sor, akkor mondd el, hogy te nyitott vagy a kompromisszumokra. Találjatok olyan megoldásokat, amelyek mindenkinek megfelelnek.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Fontos számodra, hogy jó kapcsolatokat ápolhass a munkahelyeden, hiszen akkor érzed magad a legjobban, ha bensőséges a légkör. A magánéletedben egy kissé merevebb és szigorúbb vagy, ami különösen előnytelen a gyermekeiddel való kapcsolatodban. Próbáld meg egy kissé lazábban kezelni a hétköznapi problémákat, így kevésbé lesz stresszes az életed.

Skorpió (október 23. - november 21.)
A napokban elismeréseket kaphatsz a munkahelyeden, ami tulajdonképpen jár is neked, de azért nagyon jólesik. A magánéletedben jellemző lehet, hogy sokkal érzékenyebbé válsz, és családtagjaid igazi védelmet találhatnak nálad. Elképzelhető, hogy egészen jó ötleteid támadnak, ha tanácsot kérnek tőled. Fontos, hogy a döntést hagyd rájuk!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Magabiztossá válhatsz a munkahelyeden, ami a hatékonyságodnak is használ. Megszilárdíthatod a helyedet, megmutathatod, hogy értékes munkaerő vagy. A magánéletedben fontos lehet, hogy a szeretetedet valóban kimutasd a többiek felé. Családtagjaid nálad keresik a vigasztalást, tegyél feléjük kedves gesztusokat!

Bak (december 22. - január 20.)
Nagyon szívesen beszélgetsz munkatársaiddal, talán az sem zavar, ha magánjellegű problémákkal keresnek meg. A magánéletedben fontos lehet, hogy elegendő örömben, lazításban legyen részed. Néhány romantikus program kedveseddel pihentető lehet számodra, érzelmileg is feltöltődhetsz. Nem is beszélve arról, hogy kapcsolatodat is jobbá teheted.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Fáradékonyabb, nyugtalanabb lehetsz a napokban, könnyen alakulnak ki kisebb vitáid a munkatársakkal. Most nagyon fontos lehet a tolerancia és a kedvesség! A magánéletedben szintén zárkózottabban viselkedsz. Megtörténhet, hogy családtagjaid sok időt töltenének el veled, neked viszont inkább egyedüllétre lenne szükséged.

Halak (február 20. - március 20.)
Befelé forduló hangulatod megnehezítheti, hogy jó légkörben dolgozz a munkahelyeden. Hiába igyekeznek felvidítani a többiek. A magánéletedben fontos lehet, hogy elég időt és teret kapj önmagad számára. Most sokkal többet kellene foglalkoznod magaddal, ehhez csendre és nyugalomra lenne szükséged. Szükséged lehet néhány zavartalan napra.