Angelina Jolie hivatalosan is gyereket vár

Vágólapra másolva!
Angelina Jolie és Brad Pitt újra szülők lesznek: bár a pár hivatalosan nem jelentette be, hogy Jolie terhes, az Oscar-díjas színésznő büszkén mutatta meg pocakját egy rendezvényen, és a gratulációkat is örömmel fogadta.
Vágólapra másolva!

Angelina Jolie amerikai színésző, és kedvese, Brad Pitt újra gyereket várnak: bár a hírt hivatalos közleményben nem erősítették meg, az Oscr-díjas színésznő egy filmes díjátadón testhez simuló ruhában jelent meg, és büszkén mutatta meg gömbölyödő pocakját - és bár nem volt hajlandó semmit mondani a születendő kisbabáról, a gratulációkat örömmel fogadta.

"Mindketten elképesztően boldogok, hogy újabb gyerekük születik, egyszerűen a fellegekben járnak" - mondta a People magazinnak a pár egyik közeli ismerőse. "Még soha nem láttam őket ennyire szerelmesnek."

Jolie és Pitt - bennfentesek szerint - a nyár közepére várják a legújabb családtagot. A két színész jelenleg négy gyereket nevel: Shiloh 20 hónapos, Zahara három, Pax négy, Maddox pedig hat éves.

A 43 éves színész korábban kijelentette, hogy mindenképpen szeretnének még gyereket: "Lehet, hogy másoknak ez soknak tűnik, Angelina és én azonban szívesen nevelnénk fel akár hat, hét gyereket is" - mondta Brad Pitt.