Szerelmi horoszkóp február 21-től 27-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
A napokban nem tudod, hogy barátaidra vagy kedvesedre fordíts több időt. Szerelmed azt szeretné, hogy mindig vele légy, de a barátaid is többször megkereshetnek egy közös buli reményében. Senkinek sem szeretnél nemet mondani, ám két helyen nem tudsz egyszerre jelen lenni. Mondd el kedvesednek, hogy a barátaid is fontosak neked. Megteheted, hogy bemutatod neki a régi ismerőseidet!

Bika (április 21. - május 20.)
Egészen addig minden rendben van szerelmi kapcsolatodban, amíg úgy történnek az események, ahogyan azt te szeretnéd. Ha azonban kedvesednek más elképzelései vannak, akkor nagyon feszült leszel: úgy érezheted, hogy át akarja venni az irányítást az életetek felett. Semmiképpen sem szeretnéd, ha más kontrollálna és ez komoly vitákhoz vezethet. Valójában semmiségeken vesztek össze, akár egy nevetséges apróság is lehet ürügy a vitára.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Nagyon romantikus hangulatban vagy, szinte regényes elképzeléseid vannak a szerelemről. Elvárod kedvesedtől, hogy minden eszközzel mutassa ki a szerelmét, és te is nagyon figyelmes vagy vele. Ha rá tud hangolódni a romantikára, akkor nagyon szép napokat élhettek meg, ha viszont nincs ehhez kedve, akkor elégedetlenné, feszültté válhatsz. Ekkor úgy érzed, hogy elhanyagol, valójában nem is vagy fontos számára.

Rák (június 22. - július 22.)
Szenvedélyes hangulatban vagy, és az erotikára is sokkal nagyobb szükséged van, mint máskor. Általában szégyenlősebb, visszafogottabb vagy a szexben, a napokban azonban előbújik belőled a szenvedély. Jó ötlet, ha megmutatod kedvesednek, hogy még mindig nagyon vonzónak találod. Ha nem engeded meg magadnak a tüzes szenvedélyt, akkor elégedetlenné, morcossá válhatsz, aminek végül a párkapcsolatod látja a kárát.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Szeretnéd már egy kicsit élvezni az életet, mindezt kedvesed társaságában tennéd meg. A napokban azonban nem sok időd jut arra, hogy eljárjatok otthonról, és ha lenne is erre alkalom, már túl fáradt vagy ahhoz, hogy elinduljatok. Közben érzed, hogy nagyon kellene már a közös szórakozás. Ha soha nem mentek sehová, akkor kapcsolatotok előbb, vagy utóbb ellaposodik, elszürkül. Vidd vissza az izgalmat párkapcsolatodba!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Nagyon játékos hangulatban vagy, szeretnél minél több önfeledt percet tölteni kedveseddel. Eleged van már a hétköznapi gondokból, el akarod felejteni a szürke hétköznapokat. Mi lenne alkalmasabb erre, mint egy fergeteges buli, amely arról szól, hogy csak egymás társaságát élvezitek. Menjetek olyan helyre, ahol beszélgetni és táncolni is lehet. Az sem hátrány, ha egzotikus ételeket kóstolhattok meg.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Kedvesed sokkal lehangoltabb, mint máskor, és ez a te jókedvedet is elronthatja. Előfordulhat, hogy boldogan mész haza, hogy végre találkozhassatok, ám amikor azt látod, hogy ő nem nagyon örül, akkor nagyot csalódhatsz. Ha sikeresen akarod kezelni a helyzetet, akkor próbáld meg kideríteni, hogy mi bántja. Figyelj arra, hogy ne ronts ajtóstul a házba, adj neki időt arra, hogy beszéljen a problémáiról. Minél figyelmesebben hallgatod, annál könnyebben bízik meg benned.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Nem jellemző rád a napokban, hogy túlságosan kedves lennél szerelmeddel. Ennek meg is lesz az eredménye, hiszen könnyebben alakul ki közöttetek feszültség, vagy veszekedés. Kedvesed arra vágyna, hogy figyelmességgel vedd körül, így nehezen viseli el harapós hangulatodat. Sokat segíthet, ha akad egy kis időd arra, hogy önmagaddal is foglalkozz. Ettől megnyugodhatsz, és sikerülhet rendbe tenned a gondolataidat.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nagyon szeretnéd megélni az élet örömeit, ebbe beletartozik a szerelem is. Könnyed, játékos hangulatra vágysz, sok szórakozással. Ha kedvesed csatlakozni tud a jókedvedhez, akkor minden rendben, de ha nem, akkor máshol keresed magadnak a társaságot. Ha szerelmed túlságosan gyakran morcos és kedvetlen, akkor inkább a barátaiddal töltöd az idődet. Ügyelj arra, hogy megmaradjon az egyensúly a kapcsolataidban!

Bak (december 22. - január 20.)
Vonzó korszakodat éled, ami rengeteg szerelmi ajánlattal jár együtt. Mivel alapvetően visszafogott ember vagy, egy kicsit zavar is a nagy népszerűség. Talán szívesebben bújnál el az elismerő tekintetek elől. Megteheted, hogy hétköznap nagyon egyszerűen öltözöl fel, de amikor buliba mész, akkor elengeded a fantáziád. Így biztosan találsz új lehetőségeket a szerelemre, de vigyázz, hogy egyszerre ne flörtölj több emberrel, hiszen így lehet, hogy végül magányos maradsz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Szabadságot szeretnél, ami azt is jelenti, hogy sokkal kevesebb igényed van a gyengéd szerelemre. Nagyobb kedved lehet ahhoz, hogy inkább a barátaiddal töltsd az idődet, semmi hangulatod a romantikához. Azonban tudod azt, hogy törődnöd kell szerelmi kapcsolatoddal, hogy életképes maradjon. Keríts sort az őszinte beszélgetésekre, és ha már leültök egyeztetni, akkor beszélj arról is, hogy most több szabadságra van szükséged.

Halak (február 20. - március 20.)
Az elmúlt időszakban túlságosan unalmasan zajlott az érzelmi életed, s most úgy érezheted, hogy mindenképpen szükséged van egy romantikus szerelmi kalandra. Nem annyira, az elkötelezettségre vágysz, hanem inkább arra, hogy új szerelmed a tenyerén hordozzon. Ha elég figyelmes, akkor még komolyabbra is fordulhat a kapcsolat. Az elején azonban inkább az izgalmat keresed, amit egy titkos viszony adhat meg számodra.