Betegesen sovány Courteney Cox

Vágólapra másolva!
Courteney Cox amerikai színésznő, a Jóbarátok című sorozat egykori főszereplője néhány hét alatt tíz kilót fogyott - bennfentesek szerint "túl sok az életében a stressz".
Vágólapra másolva!

Courteney Cox amerikai színésznő, a Jóbarátok című sorozat egykori főszereplője sokakat megdöbbentett, mert néhány napja csontsoványan jelent meg egy vacsorán. Bennfentesek állítása szerint a 43 éves színésznő életében túl sok a stressz, ezért fogyott közel tíz kilót, alig pár hét alatt.

"Courteney rettenetesen ideges volt az urtóbbi időkben, mert az általa kitalált sorozat, a Dirt egyáltalán nem hozta a várt nézőszámot, így a tévécsatorna mihamarabb le akarja állítani a forgatást" - árulta el egy bennfentes a Grazia magazinnak. "Ráadásul a házasságában is bajok vannak, egy ideje terapeutához járnak a férjével, Daviddel. Ott van a kislánya, Coco, de még egy gyereket szeretnének. Courteney mindenkinek meg akar felelni, igazi maximalista, és az sem érdekli, ha az egészsége látja kárát ennek."

A híresség barátai szerint az is szerepet játszhat Cox fogyásában, hogy "elkeseredetten próbál harcolni az öregedés ellen".

A színésznőt korábban már megvádolták azzal, hogy étkezési zavaroktól szenvedett, de ezt tagadta - bár azt bevallotta, néhány éve volt egy olyan időszaka, amikor "szörnyen sovány" volt.

"Nem érdekelt semmi más, a munkámon kívül, csak az edzés és a diéta" - mondta. "Akkor nagyon elégedett voltam magammal, de visszatekintve, szörnyen néztem ki."