Heti horoszkóp február 18-tól 24-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Nagyon fontos, hogy a héten ne keverd össze a barátságot a munkatársi viszonnyal! Ha mégis megteszed, akkor számolj azzal, hogy a kedvességedet ki is használják. A magánéletedben fontos lehet, hogy valóban ki tudd magad pihenni, hiszen nehezebb időszak van a hátad mögött. Otthonod nyugalmára vágysz, teremtsd meg a meghitt, pihentető körülményeket!

Bika (április 21. - május 20.)
Sokat dolgozol a napokban, ám úgy érzed, hogy nem értékelik kellőképpen az erőfeszítéseidet, valójában sokkal több anyagi és erkölcsi megbecsülésre vágysz. A magánéletedben kicsit szeszélyesebbé válhatsz, a hangulataid egészen gyorsan váltogathatják egymást. Mindezt nehezebben kezelik családtagjaid, így sor kerülhet néhány vitára.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Szétszórtabbá válhatsz a munkahelyeden, és előfordulhat, hogy fontos telefonokat vagy megbeszéléseket felejtesz el! Nagyon lényeges, hogy reggelente gondold végig a teendőidet! A magánéletedre nem sok energiád jut, hiszen folyton a munkáddal törődsz. Még akkor is a munkahelyi ügyek foglalkoztatnak, amikor nyugodtan pihenhetnél.

Rák (június 22. - július 22.)
Makacs hangulatban mész be reggelente a munkahelyedre, szinte semmi kompromisszumkészséget nem mutatsz munkatársaid felé. Így természetes, hogy a közös munka is nehezebben megy, és több feszültséggel kell szembenézned. Legalább a magánéletedben viselkedj egy kicsit engedékenyebben. Nem kell mindig, mindennek a te elképzeléseid szerint történnie!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Ha belelendülsz a munkába, akkor gyorsan és sokat dolgozol, ilyenkor nem vagy tekintettel saját magadra. Ideje pihenned egy kicsit! Fontos lehet, hogy egyensúlyt teremts a magánéleted és a munkád között. Az a jó, ha a kapcsolataidra is jut időd, hiszen ha csak a feladatokkal foglalkozol, akkor lehangolttá és elégedetlenné válhatsz!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Szívesen segítesz a napokban munkatársaidnak, erre feljogosít, hogy naprakész tudással rendelkezel. Ennek köszönhetően talán a saját feladataidat könnyebben megoldod, így marad időd a munkahelyi kapcsolatokra is. A magánéletedben fontos lehet, hogy minél több időt tölthess az otthonodban. Pihenésre és csendre vágysz, teremtsd meg magadnak a nyugodt körülményeket!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nagyon szeretnél maximálisan helytállni a munkahelyeden, ezért még azt sem bánod, ha a szabadidődből kell elvenned a siker érdekében. A magánéletedben ügyelj arra, hogy egy kis önfeledt szórakozásra is jusson idő. Teremts alkalmat arra, hogy minél több élményt tudj megosztani családtagjaiddal. Keressetek olyan szórakozást, amelynek a család minden tagja örül.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Szinte mindenféle szerepben meg tudsz felelni a munkahelyeden, így akár új feladatokat is felvállalhatsz. A sikered kulcsa most a tanulékonyságod lesz! A magánéletedben jellemző lehet, hogy biztonságot kínálsz családtagjaid számára, s az sincs ellenedre, ha együtt mehettek moziba vagy színházba. Érdemes megteremtened az alkalmat a közös szórakozásra.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Gondold át, hogy milyen fontos megbeszéléseket, tárgyalásokat kellene megejtened a munkád kapcsán. Ezeket érdemes a napokban lebonyolítanod. A magánéletedben feszültebb napok köszönthetnek rád, ami javarészt annak köszönhető, hogy nem beszélsz elég világosan családtagjaiddal. A vitákat a félreértések generálják, így érdemes inkább kétszer is megfogalmaznod a mondandódat!

Bak (december 22. - január 20.)
Jellemző lehet rád a napokban, hogy minden kertelés nélkül közlöd a véleményedet, és ez nem könnyíti meg a munkahelyi életedet. Őszinteségednek nem mindenki örül, de megteheted, hogy kissé "becsomagolod" a mondandódat. A magánéletedben fontos lehet, hogy minden napra jusson valami meglepetés. Tegyél nagylelkű gesztusokat családtagjaid felé!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Fáradtabb lehetsz a napokban, testileg és lelkileg egyaránt. Talán lelassul egy kissé a munkatempód is, így elnézőbbnek kell lenned magaddal! A magánéletedben fontos lehet, hogy figyelmesen bánj családtagjaiddal, még akkor is, ha kizárólag magányra és pihenésre vágynál. Viszont megteheted, hogy egy fél napot kizárólag önmagadra fordítasz.

Halak (február 20. - március 20.)
Nem szívesen dolgozol együtt munkatársaiddal, tulajdonképpen egyáltalán nem örülsz a társaságuknak. Gondold végig, hogy miért alakult ki a negatív hangulat! A magánéletedben érdemes egy kicsit jobban odafigyelned a baráti kapcsolataidra. Elképzelhető, hogy barátaid feszültebbek, viták is kialakulhatnak, de érdemes türelmesnek maradnod!