Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma - a nap nagy részében - a Hold a Rák csillagjegyben halad, nehéz fényszögben áll a Neptunusz bolygóval. Határozatlanabb hangulatban lehetünk, és figyelmetlenségünknek köszönhetően könnyen alakulhatnak ki félreértések is.
Vágólapra másolva!

Ma - a nap nagy részében - a Hold a Rák csillagjegyben halad. Idegrendszerünk lehet érintettebb, nyugtalanabbak lehetünk a mai napon. Megtehetjük, hogy olyan tevékenységekkel töltjük az időt, amelyek örömmel töltenek el minket, és így megnyugtatóak.

A mai napon különösen szívesen foglalkozunk gyermekeinkkel, s ez alkalmat adhat arra, hogy családi programokat szervezzünk. Rá tudunk hangolódni a közös játékra, és egy kicsit mi magunk is le tudjuk tenni felnőtt énünket. Ezt a napot mindenképpen érdemes kihasználnunk arra, hogy megerősítjük a kapcsolatot gyermekünkkel.

A Hold nehéz fényszögben áll a Neptunusz bolygóval. Határozatlanabb hangulatban lehetünk, és figyelmetlenségünknek köszönhetően könnyen alakulhatnak ki félreértések is. Fontos, hogy ne az töltsük egész napot álmodozással, hiszen foglalkoznunk kell a gyakorlati teendőkkel is!