Akár hatmillió dollárt is érhetnek Lopezék babafotói

Vágólapra másolva!
Akár hatmillió dollárt is hajlandó fizetni egy amerikai magazin Jennifer Lopez amerikai énekes-színésznő születendő ikreinek első fotóiért - állítják bennfentesek.
Vágólapra másolva!

Egy amerikai magazin, a People elképesztő összeget ajánlott, ha ők mutathatják be elsőként Jennifer Lopez amerikai énekes-színésznő és férje, Marc Anthony zenész születendő ikreinek fotóit. A laphoz közel álló, de magukat megnevezni nem kívánó bennfentesek elmondása szerint a lap négy- és hatmillió dollár közötti összeget is hajlandó lenne fizetni a párnak.

Sem a lap képviselői, sem a pár szóvivői nem voltak hajlandóak kommentálni a hírt - elsősorban arra hivatkozva, hogy "még folynak a tárgyalások".

Két éve szintén a People fizette ki az addigi legnagyobb összeget egy sztárpár gyermekének képeiért: Angelina Jolie és Brad Pitt néhány hetes kislánya, Shiloh fotóit 4,2 millió dollárért vették meg (a szülők az összeget jótékony célra ajánlották fel).

Amerikai szakértők szerint celeb-babákat a címlapra tenni, az esetek nagy részében, nagyon jó üzlet. A Shiloh Jolie-Pitt-es címlapú számból majdnem másfélszer annyi fogyott, mint a többi lapszámból; a Vanity Fair pedig, 2006 szeptemberében - amikor Tom Cruise és Katie Holmes megmutatta Surit -, 60%-os növekedést könyvelhetett el.

"Híres kisbabákat a címlapra tenni nem csupán anyagi szempontból jó" - mondta Sarah Ivens, az OK! magazin főszerkesztője. "Ez egyben egyfajta gyógyír is az ember lelkének, azután a sok szörnyű sztori után, amiről hétről hétre olvashat."