Gyermekrablástól tartanak Jennifer Lopezék

Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez amerikai énekesnő és férje, Marc Anthony attól tartanak, hogy a kórházból megpróbálják elrabolni hamarosan megszülető gyerekeiket, ezért extra védelmi intézkedéseket kértek.
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopez amerikai énekesnő és férje, Marc Anthony zenész - akiknek napokon belül megszületnek ikergyermekeik - attól félnek, hogy valaki megpróbálja elrabolni a kórházból az újszülötteket, ezért extra védelmi intézkedéseket kértek az intézménytől, ahová Lopez bevonul szülni.

A TMZ.com internetes portál szerint a Long Island-i North Shore egészségügyi központ vezetősége már múlt pénteken egy úgynevezett "rózsaszín riadót" rendelt el: ez egy gyakorlat, melynek során arra készülnek fel - többek között az épület teljes lezárásával -, ha egy kisbaba eltűnik a kórteremből.

"Bárki, aki el akarná rabolni a babákat, nyilván tudja, hogy Jennifer és Marc bármekkora váltságdíjat hajlandó lesz kifizetni" - nyilatkozta a pár egyik barátja. "A kórház is tisztában van ezzel, ezért igyekeznek előre felkészülni, nehogy valami baj történjen."

A kórház vezetősége elismerte ugyan, hogy tartottak ilyen gyakorlatot, de azt cáfolták, hogy a Lopez-bébik miatt került volna sor rá: a központ szóvivője egyszerű "véletlen egybeesésnek" nevezte a dolgot.