Új férfi Amy Winehouse életében

Vágólapra másolva!
Amy Winehouse brit énekesnő életében új férfi tűnt fel az elmúlt hetekben: annak ellenére, hogy Winehouse férje, Blake Fielder-Civil börtönben van, a híresség láthatóan jól érzi magát az amerikai fotóssal - akit ráadásul szintén Blake-nek hívnak.
Vágólapra másolva!

Amy Winehouse brit énekesnő életében új férfi tűnt fel néhány hete: a híresség meglepően sok időt tölt egy amerikai fotós, Blake Wood társaságában. Winehouse - aki a napokban öt Grammy díjat is nyert, ráadásul az elvonókúrát is sikeresen végigcsinálta - azt állítja, hogy ő és Wood "csak barátok", mert a férfi homoszexuális.

"Amy mindenkinek azt mondja, hogy Blake meleg, és nincs közöttük semmi. De mindenki látja rajtuk, hogy teljesen oda vannak egymásért. Ha Amy nem lenne férjnél, nyugodt szívvel lehetne mondani, hogy fülig szerelmes Blake-be" - árulta el az énekesnő egyik ismerőse a Daily Mail brit napilapnak. "Blake egyáltalán nem tűnik melegnek, inkább biszexuális, és biztos, hogy nagyon vonzónak találja Amyt."

Egy másik bennfentes szerint Winehouse csak azért találta ki azt, hogy Wood inkább a férfiakat szereti, hogy megnyugtassa a férjét, blake Fielder-Civilt, aki jelenleg is börtönbüntetését tölti.

Blake Woodot Kelly Osbourne mutatta be az énekesnőnek - a brit lapok pedig máris becenevet adtak neki: ő a "jó Blake". Wood ugyanis teljesen más, mint Winehouse botrányos, drogfüggő férje: a fotós vegetáriánus, nem él kábítószerekkel és imádja a francia költészetet.

"Amy családja is találkozott már Blake-kel, és azonnal megkedvelték. Látszik rajta, hogy tényleg törődik Amyvel" - mondta az énekesnő egyik barátja. "Blake minden idejét Amy mellett tölti, vigyáz rá, és segít neki, hogy ne omoljon újra össze. Nem lennék meglepve, ha jóval több lenne közöttük egyszerű barátságnál."