A PETA szerint Spears az étrendje miatt beteg

Vágólapra másolva!
A PETA állatvédő szervezet szerint Britney Spears étrendje a felelős az énekesnő gyenge idegi állapotáért és mentális problémáiért, ugyanis túl sok húst és tejterméket fogyaszt.
Vágólapra másolva!

A PETA állatvédő szervezet szerint Britney Spears amerikai énekesnő furcsa viselkedéséért, gyenge idegi állapotáért és mentális problémáiért a helytelen táplálkozása tehető felelőssé: Spears ugyanis túl sok húst és tejterméket fogyaszt.

"Úgy tudjuk, Britney rengeteg húst eszik, és nagyon sok tejterméket fogyaszt" - írta egy, Spears szüleinek címzett nyílt levélben Ingrid Newkirk, a PETA elnöke. "Ezek pedig összefüggésben lehetnek az egészségügyi problémáival. Több kutatás is igazolja, hogy a tejtermékek rosszabbá tehetik a depressziós betegek állapotát. Lehetséges, hogy érdemes lenne felülvizsgálni Britney étrendjét."

Azt, hogy Britney viselkedéséért az étrendje a felelős, már egy másik szakértő is említette: Dr. Timothy Brantley szerint Spears "cukorfüggő", ami "nagyon rossz hatással van a lelki egyensúlyára, és folyamatos hangulatingadozásokat idéz elő nála".

Spears étrendje - a paparazzi-fotók alapján - főként gyorséttermi ételekből, rágcsálnivalókból, kávéból, cukros üdítőkből és jégkrémből áll.

Sem az énekesnő szóvivője, sem pedig a szülei nem reagáltak a PETA vádjaira.