Aretha Franklin megsertődött Beyoncéra

Vágólapra másolva!
Aretha Franklin amerikai énekesnő, a "soul királynője" megsértődött, amiért a hétvégi Grammy-gálán Beyoncé nem őt, hanem pályatársát, Tina Turnert nevezte királynőnek.
Vágólapra másolva!

Aretha Franklin megsértődött, amiért a hétvégi Grammy-gálán Beyoncé nem őt, hanem Tina Turnert nevezte "a királynőnek" - annak ellenére, hogy ez a "cím" már évek óta Franklinhez tartozik.

"Nem tudom, kit sérthettem meg, vagy kinek a lelkébe tapostam bele, Beyoncénak vagy a Grammy szervezőinek, de nagyon rosszul esett, ami történt" - írta hivatalos közleményben az élő soul-legenda. "Mindenesetre betudom egy csúnya félreértésnek. Hozzátenném, hogy nem vagyok haragtartó, szeretem és becsülöm Beyoncét is, és a Grammy bizottságát is, akiknek ezúton szeretném megköszönni a húsz díjamat. De úgy gondolom, csak egy királynő uralkodhat, és az már évtizedek óta én vagyok."

A vasárnapi díjátadón Beyoncé több legendás énekesnőt - köztük Franklint - is felsorolt egy számában, mint "ikonokat", de utána Tina Turnerre koncenrtált.

"Egyetlen olyan asszony van, akiben minden megvan: a ragyogás, a tehetség, a szenvedély, az erő. Kérem, álljanak fel, és hódoljanak a királynő előtt" - jelentette be Turnert a Destiny's Child egykori tagja. A két énekesnő később duettet is énekelt.

Beyoncé és Tina



Sem a Grammy, sem pedig Beyoncé szóvivői nem kívánták kommentálni Aretha Franklin közleményét.