Natalie Cole kritizálta Amy Winehouse-t

Vágólapra másolva!
Natalie Cole amerikai énekesnő kemény kritikával illette a friss Grammy-díjas Amy Winehouse-t és a díj kiosztóit. A zenei legenda szerint Winehouse "nem érdemelte meg", hogy elismerjék, és "sokkal jobban össze kellett volna szednie magát".
Vágólapra másolva!

Natalie Cole, többszörös Grammy-díjas amerikai énekesnő vasárnap este, a zenei díjátadót követő egyik partin éles szavakkal kritizálta Amy Winehouse brit énekesnőt, aki korábban öt díjat is besöpört.

"Amynek nem kellett volna nyernie, nem érdemelte meg" - közölte az 57 éves énekesnő. "Az, hogy ő nyerte meg a Grammyt, rossz üzenetet közvetítenek a többi fiatal zenész felé: azt, hogy teljesen mindegy, mit csinálnak, hogyan teszik tönkre az életüket, mégis van esélyük a sikerre. Pedig ez nem igaz, a sikerért keményen kell dolgozni."

Cole azt is hozzátette, kifejezetten "sajnálja" Winehouse-t, de "össze kellene szednie magát".

"Amy nagyon tehetséges és különleges nő, de az amit most csinál, tűrhetetlen. Nem lehet belőve színpadra állni, és nem lehet szórakozni a rajongókkal" - mondta Cole, aki korábban maga is küzdött alkoholproblémákkal. "Akár bele is halhat. A szakma pedig szégyellhetné magát, hogy ezt a viselkedést ilyen rangos díjakkal üdvözli."

Natalie Cole szerint Winehouse "olyan helyre került a zenei szakmában, amiért még nem küzdött eleget". Az énekesnő, aki 1975-ben nyerte az első Grammyt, azt is elárulta, kinek adta volna a díjat: Cole kedvencei Rihanna és Beyoncé.