Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma belép a Halak csillagjegybe, és szemben áll a Szaturnusz bolygóval. A külvilág felé kissé morcosnak tűnhetünk, de a bensőségesebb kapcsolatainkban azért megmutatjuk kedves arcunkat is.
Vágólapra másolva!

A Hold ma belép a Halak csillagjegybe. A lábunk sokkal érzékenyebb lehet, nagyon fontos, hogy kényelmes cipőt viseljünk. Ha megtehetjük menjünk el egy talpmasszázsra, ami egész szervezetünknek jót tesz majd.

Hajlamosabbakl agyunk arra, hogy szeretetünket kifejezzük, s akár romantikus hangulatba is kerülhetünk. Érdemes kedvesünkkel töltenünk egy szerelmes estét, és/vagy éjszakát. Az érzelmek áramlásának adjuk meg a módját, s teremtsük meg ehhez a meghitt körülményeket!

Ma már a növő Hold idejét éljük, ezért óvakodjunk a tartósítószerrel, vagy a mesterséges színezékkel készült, félkész, vagy kész állapotban vásárolt ételektől, ugyanis a következő két hétben a káros anyagok is jobban beépülnek szervezetünkbe!

Ma a Hold szemben áll a Szaturnusz bolygóval. Ma kissé morcosabbak lehetünk, bár a legbensőségesebb kapcsolatainkban megmutatjuk kedves arcunkat. Általánosságban azonban sokkal harapósabbak lehetünk!