Kirsten Dunst elvonókúrán

Vágólapra másolva!
Kirsten Dunst amerikai színésznő, a Pókember filmek főszereplőnője bevonult egy utahi rehabilitációs klinikára - a barátai szerint "túl sokat bulizott" mostanában.
Vágólapra másolva!

Kirsten Dunst amerikai színésznő, a Pókember filmek női főszereplője elvonókúrán van az utahi Cirque Lodge rehabilitációs központban; ugyanott ahol többek között Lindsay Lohant és Eva Mendest is kezelik.

A színésznő barátai szerint Dunst az utóbbi időszakban "túlságosan sokat bulizott", de "megijedt attól, hogy valami történik vele."

"Kirsten egy jó ideig a hollywoodi fiatalok gondtalan életét élte, de amióta Heath Ledger meghalt, nagyon ki volt borulva" - mondta a 25 éves híresség egyik ismerőse a People magazinnak. "Hasonló dolog vele is megtörténhetett volna, ezért mindenképpen jót tesz majd neki, hogy segítséget kap, szakemberektől."

Szemtanúk szerint Dunst "zokogva" jelentkezett be a Cirque Lodge-ba - a színésznő szóvivője nem volt hajlandó semmilyen információt elárulni Dunst állapotáról, csak annyit közölt, hogy "Kirsten nincs túl jól."