Szerelmi horoszkóp február 7-től 13-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Nagyon megbízhatóan viselkedsz szerelmi kapcsolatodban, mégis nagyon érdekes vagy kedvesed számára. Mindig tudja, hogy számíthat rád, de gondoskodsz róla, hogy a kapcsolatotok ne fulladjon unalomba. Ezt akkor teheted meg a legkönnyebben, ha meglepetés-programokat szervezel szerelmed számára. Gondold át jól, hogy minek örülne a legjobban, hálás lesz, ha kitalálod a szíve vágyát!

Bika (április 21. - május 20.)
Nagyon romantikus hangulatban vagy, és ezt hajlandó vagy megmutatni szerelmednek is. Eredeti és ötletes módon tudatod kedveseddel, hogy nagyon fontos számodra. A hét bővelkedhet meglepetésekben, ami megteremti a meghitt hangulatot - legyél bátor és kezdeményező. Kapcsolatotokba ismét visszaköltözhet a gyengédség.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Hihetetlenül sok szenvedéllyel rendelkezel, és hajlamos vagy arra, hogy jó alaposan összekuszáld az életedet. Olyan furcsa helyzetek is adódhatnak most, amelyekben szerelemből lesz barátság, vagy éppen barátságból szerelem. Egyet tehetsz: átgondoltan igyekszel irányítani az érzelmeidet - nem szabad indulatból komoly döntéseket hoznod. Várj egy kicsit, amíg kiforrják magukat a lehetőségek és te magad is tudod majd, hogy mit is szeretnél.

Rák (június 22. - július 22.)
Több olyan vonzó emberrel is találkozhatsz a napokban, akik első látásra is felkeltik a figyelmedet. Felkavaró élményekben lehet részed, te magad is csodálkozol, hogyan válhattál ennyire érzékennyé. Ha most megtetszik neked valaki, akkor nagyon erőteljesen hat rád, megérinti a szívedet és az érzékeidet egyaránt. Fontos, hogy tisztázd az érzelmeidet, és csak akkor bonyolódj bele az új szerelembe, ha tényleg komolyan gondolod.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nagyon komolyan veszed a szerelmet, fontos számodra, hogy megbízhass kedvesedben. Te magad is törekszel arra, hogy egyértelmű legyen, hogy valóban komolyan elkötelezted magad. Az erotikus élményeket most állandó kapcsolatodban keresed, szívesen tennéd izgalmasabbá a régi szerelmet. Hajlandó vagy arra, hogy újra felfedezd kedvesedet, és éppen olyan pezsgővé válhat az életetek, mint az első napokban!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Általában jellemző rád, hogy kissé szégyenlős vagy a szerelemben. Nem mindig mered megmutatni kedvesednek a szenvedélyes arcodat s a titkos vágyaidat sem. A napokban jóval temperamentumosabbá válsz, egészen meglepheted a tüzességeddel szerelmedet. Ennek köszönhetően sokkal boldogabbá, örömtelivé válhat az életetek. Próbáld megőrizni az önfeledtségedet, így hosszú távon is harmonizálódhat a kapcsolatotok.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Végtelen érzékenységgel, érzelmességgel leped meg szerelmedet a napokban, képes lehetsz arra, hogy a legtitkosabb vágyait is kitaláld. Ha már tudod és érzed, hogy mire vágyik, akkor kész vagy arra, hogy mindent megtegyél a boldogságáért. Szinte csak kedveseddel foglalkozol a napokban, de ahhoz, hogy adni tudj, kapnod is kell. Fel kell töltődnöd érzelmileg, ebben segít, ha a napokban néhány órát önmagadra is szánhatsz!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Mindig nagyon fontos számodra a testi szerelem, de a napokban még a megszokottnál is jellemzőbb lesz rád az érzékiség. Igyekszel minden eszközzel kedvesed tudtára adni, hogy tetszik neked, így akár a kapcsolatotok is újjászülethet. Vigyázz arra, hogy nehogy azt gondolja, hogy csak szexuális értelemben tetszik neked. Fontos, hogy elmondd neki, hogy mint embert is nagyon szereted őt, tedd érzelmesebbé a kapcsolatodat!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Érzéki hangulatban vagy, nagyon vonzóvá válhatsz. Érted a módját annak, hogyan tedd izgalmasabbá, érdekesebbé magad szerelmed számára. Meglepheted egy teljesen új külsővel is, és az öltözködési stílusodon is változtathatsz. Mindez újjávarázsolhatja a kapcsolatotokat is. Jó ötlet, ha a változtatások előtt kikéred szerelmed véleményét is. Így érezni fogja, hogy nagyon fontos számodra, hogy ő mit gondol!

Bak (december 22. - január 20.)
Sokkal könnyedebben és önfeledtebben állsz hozzá a szerelemhez, mind máskor. Szégyenlőséged magad mögött hagyhatod, nagyon fontos neked, hogy örömet szerezz szerelmednek. Apró meglepetésekkel szeretnéd boldoggá tenni, jó ötlet például, ha a kedvenc ételét főzöd meg vacsorára. Ha a tenyereden szeretnéd hordozni, akkor lepd meg a kedvenc süteményével is. Szerelmed viszonozza majd a kedvességedet!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Kedvesednek vannak olyan tulajdonságai, amelyek nem keltenek benned maradéktalan boldogságot. Talán úgy gondolod a napokban, hogy túl sok időt tölt nélküled, és inkább a barátaival találkozik. Mégis elnézed a ballépéseit, hiszen annyira ragaszkodsz hozzá, hogy a saját igényeidről is képes vagy lemondani. Ideje lenne tiszta vizet öntened a pohárba, hiszen ez nem mehet már így sokáig! Üljetek le minél előbb beszélgetni!

Halak (február 20. - március 20.)
Egyáltalán nem örülsz annak, hogy szerelmed be akar zárni abba a bizonyos kalitkába. Máskor a végletekig akarsz kötődni, a napokban azonban sokkal nagyobb szabadságra tartasz igényt. Most jobban érdekel egy köteletlen, laza este a barátokkal, mint a romantikus, gyertyafényes vacsora. Mondd el kedvesednek, hogy továbbra is fontos neked, és egyúttal kérd meg, hogy hagyjon neked egy kis szabadságot