Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold a Vízöntő csillagjegyben halad, trigonban áll a Marssal. Ma könnyen és gyorsan dolgozunk, sőt, remekül ráérzünk arra is, hogy a terveinket mely pillanatban kell elindítanunk a megvalósulás felé.
Vágólapra másolva!

A Hold a Vízöntő csillagjegyben halad. Ma lábszárunk kerül előtérbe, egészségünk szempontjából, tehát ne erőltessük túl ezt a testrészünket. Különösen akkor figyeljünk erre, ha aktívan sportolunk, végezzünk egy kicsit több bemelegítő gyakorlatot!

Ma egy kicsit hűvösebbek lesznek az érzelmeink, inkább szabadságra vágyunk. Ha kedvesünk nagyon erőteljesen mutatja ki a szeretetét, akkor úgy érezhetjük, hogy kalitkába akar zárni minket. Fontos, hogy olyan tevékenységekkel foglalkozhassunk, amelyeket igazán szeretünk.

Ma újhold napja van, és ez remek alkalmat kínál arra, hogy megszabadulhassunk rossz szokásainktól! Gondoljuk végig, hogy mely tekintetben kellene újjászületnünk.

Késő délután a Hold trigonban áll a Marssal. Ma könnyen és gyorsan dolgozunk, sőt, remekül ráérzünk arra is, hogy a terveinket mely pillanatban kell elindítanunk a megvalósulás felé. Igaz lehet az is, hogy jó időben, jó helyen lehetünk. Ez hosszú távú terveinknek is kedvezhet.