Állítólag fenyegetik Pitték lányát

Vágólapra másolva!
Angelina Jolie és brad Pitt legfiatalabb gyerekét, Shiloh-t ismeretlenek fenyegetik - állítja több amerikai lap. A két színész szóvivője nem erősítette meg az információkat.
Vágólapra másolva!

Angelina Jolie és Brad Pitt több fenyegető üzenetet is kapott, amelyekben legkisebb gyereküket, a húsz hónapos Shiloh Nouvelt jelölték meg célpontként ismeretlenek - állítják amerikai lapok. A két színész szóvivője hivatalosan nem erősítette meg, hogy a hírességek kapnának ilyen leveleket.

"Az egyik házuk küszöbén hagyott valaki egy üzenetet, Shiloh fotójával együtt. Mindketten nagyon megijedtek" - mondta egy magát megnevezni nem kívánó bennfentes. "Shiloh-ra mindig vigyáz valaki, a nap 24 órájában van mellette egy testőr, és nem viszik ki a házból sem."

Az amerikai Life&Style magazin szerint a pletyka igazát az is bizonyítja, hogy a kislányt január eleje óta nem fényképezte le egyetlen paparazzo sem, pedig Jolie és a gyerekei bulvárlapok egyik legnépszerűbb témáinak számítanak.

"Angelina és Brad rendelkezik az egyik legkomolyabb biztonsági személyzettel Hollywoodban, és most, hogy megfenyegették a gyerekeiket, biztos, hogy még keményebbek lesznek a betolakodókkal szemben" - mondta egy másik, magát megnevezni nem kívánó forrás.

Meg nem erősített információk szerint a pár közel ötmillió dollárt költött a családjuk biztonságára tavaly: minden gyerekre legalább egy testőr vigyáz, házaik pedig a legmodernebb felszereléssel van bekerítve és bekamerázva.