Lopez nagypapa megerősítette az ikerterhességet

Vágólapra másolva!
Újabb pletyka bizonyult igaznak Jennifer Lopez várandóssága körül: az amerikai énekesnő ikerterhességéről a boldog nagypapa, David Lopez "szólta el magát" egy spanyol nyelvű tévéműsorban.
Vágólapra másolva!

Újabb pletyka bizonyult igaznak Jennifer Lopez várandóssága körül: az ikerterhességről az amerikai énekesnő édesapja "szólta el magát" egy spanyol nyelvű tévéműsorban.

"Igen, ikrek - mondta David Lopez az Escándalo TV című show-ban."Bár nagyon nagy az izgalom a gyerekek miatt, de nem ért bennünket teljesen váratlanul a hír, hiszen a családomban már volt erre példa: a nővéremnek is ikrei vannak"- mondta a boldog nagypapa, és hozzátette: nagyon büszke a lányára és születendő unokáira, akiknek már meg is vette az első születésnapi ajándékukat.

"Puerto Rico-i szokás szerint egy fekete, azabache kövekből fűzött karkötőt kapnak tőlem, ami megvédi őket a gonosztól" - mondta a 38 éves énekesnő apja.

Jennifer Lopez terhessége a kezdetektől fogva talányos volt: az egyre nyilvánvalóbb várandósságot eleinte cáfolta, majd csak nem erősítette meg az amerikai énekesnő és férje, Marc Anthony énekes szóvivője.

Végül J. Lo közeli barátja és turnéruháinak tervezője, Roberto Cavalli szólta el magát egy vele készült interjúban, mondván: az énekesnőnek mostanában egészen különleges igényei vannak, hiszen gyermeket vár."

A gólyahírt a pár közös világkörüli turnéja egyik állomásán jelenette be.