Karrierhoroszkóp február 4-től 10-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Könnyen és gyorsan dolgozol, de érdemes több időt szánnod a munkára. Most nagyon sok teendőnek a végére járhatsz, sőt, még arra is lehet energiád, hogy egy kicsit előre dolgozz. Mindez önbizalommal tölt el, méltán lehetsz büszke a tehetségedre és a hatékonyságodra. Ha pihenésre is jut időd, akkor kösd össze a kellemeset a hasznossal: ápold a munkakapcsolataidat! Ha kedves vagy a többiekhez, akkor később sok segítséget kaphatsz tőlük!

Bika (április 21. - május 20.)
Nagyon kreatív vagy a munkádban, és még arra is hajlandó lehetsz, hogy egészen új oldalról közelítsd meg a feladataidat. Máskor a végletekig ragaszkodsz a bevált szokásokhoz és módszerekhez, de most az ötletesség lesz a legjellemzőbb rád. A felettesed is észreveheti a találékonyságodat - akár egy új sikersorozatot indíthatsz el. Ha alkalom nyílik arra, hogy új munkakörbe kerülj, akkor most érdemes megragadnod a lehetőséget!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Kötelességtudó vagy a munkahelyeden, és alkalmad nyílhat arra is, hogy megcsillogtasd a szakmai tudásodat munkatársaid és felettesed előtt. Ügyelj arra, hogy ne beszélj a kelleténél többet, hiszen máskor is igaz rád, hogy nagyon szereted hallatni a hangodat. Nagyon fontos, hogy ne adj kéretlen tanácsokat munkatársaidnak, hiszen ebbe könnyen beleunhatnak! Akkor segíts, ha erre kifejezetten megkérnek!

Rák (június 22. - július 22.)
Nagyon makacs vagy a munkahelyeden, szinte semmi hajlandóságot nem mutatsz arra, hogy együtt dolgozz a többiekkel. Talán olyan megjegyzéseket is teszel, amelyek cseppet sem kedvesek, és ezzel magadra haragíthatod a többieket. Végső soron a saját dolgodat teszed sokkal nehezebbé, hiszen ilyen hozzáállással segítségre sem számíthatsz. Bár nem is tartasz igényt a segítségre - a legszívesebben egyedül dolgozol.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nagyon határozottan képviseled az álláspontodat, a héten egyáltalán nem kell eltitkolnod a véleményedet. Nyugodtan elmondhatod a munkahelyeden a véleményedet, csak a csomagolásra kell ügyelned. Ha szépen, diplomatikusan fogalmazol, akkor könnyen elfogadják a mondanivalódat. Akár kényesebb témákról is beszélhetsz, vagy olyan kapcsolatokat tehetsz rendbe, amelyekkel már nagyon régen foglalkoznod kellett volna!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Általában jellemző rád, hogy nagyon alaposan dolgozol, a napokban azonban inkább a gyorsaság lesz jellemző a munkádra. Egyszerre akár több dologgal is tudsz foglalkozni, bár tagadhatatlan, hogy nem mindig a legpontosabb munkát végzed. Fontos, hogy többször is ellenőrizd önmagad, így uralhatod a szétszórtságodat. Sokat segíthet, ha már a nap elején megtervezed, hogy mely feladatokkal akarsz aznap törődni.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
A napokban annyira meg akarsz felelni az elvárásoknak, hogy néha meggondolatlanná válhatsz. Folyton hallatni akarod a hangodat, hiszen bizonyítani akarod a szaktudásodat. Ám előfordulhat, hogy túlságosan is felületesen vagy pontatlanul fogalmazol. Ügyelj arra, hogy mindig világos legyen a mondandód, így nem keveredhetsz kellemetlen helyzetbe. Ha úgy érzed, hogy nem tudsz figyelni a munkádra, akkor tarts rövidebb szüneteket!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Rendkívül eseménydús lehet az életed a munkahelyeden, egymást érhetik az elintéznivalók, akár az új feladatok is. Nagyon sok megbeszélésed, telefonhívásod lehet, a helyzet megkívánja tőled, hogy naprakész légy! Fontos, hogy törődj magaddal, hiszen ha nem alszol eleget és nem eszel rendesen, akkor nehezebben bírod majd a tempót. Megteheted, hogy az esti órákat kizárólag a kikapcsolódásnak szenteled - ilyenkor ne vedd fel a telefonodat!

Nyilas (november 22. - december 21.)
A munkahelyeden átveheted a csapat irányítását, sőt, a munkatársaid még akkor is hallgatnak rád, ha nem is vagy hivatalosan vezető szerepben. Ez magában hordja azt is, hogy segítened kell nekik, hiszen többször fordulhatnak hozzád útmutatásért. Talán rád hárul a szervezési feladat is munkahelyeden. Ügyelj jobban a részletekre, ne kapkodj el a napokban semmit! Az alapos, kidolgozott munka lesz most s sikered titka.

Bak (december 22. - január 20.)
Nagyon energikus vagy, szinte szédületes tempóban dolgozol a napokban! Mindenre jut időd, így nagyot léphetsz előre a munkádban. Vedd előre azokat a feladatokat, amelyeket kevésbé szeretsz. Figyelj egy kicsit jobban arra, hogy gyors tempódat nem mindig tudják tartani a többiek! Ha úgy tapasztalod, hogy nem tudnak követni, akkor segíts nekik, vagy vállalj át tőlük némi munkát. Az üzleti életben is kibontakoztathatod nyitottságodat!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Rendkívül sok energiád jut a munkád területére, tele vagy tenni akarással. Belső igényeddé válhat, hogy jól dolgozz, és hatékonyan teljesíts. Az erődet az otthonodból meríted, tehát a héten biztosíts magadnak néhány óra nyugalmat, amikor végre pihenni tudsz. Ha nem tudod abbahagyni a munkát, akkor előbb-utóbb nagyon fáradt leszel! Üzleti ügyekben is sok teendőd akad, de esténként és hétvégén már ne foglalkozz a pénzügyekkel!

Halak (február 20. - március 20.)
Nagyon visszahúzódó hangulatban vagy, és ezzel értékes információktól foszthatod meg magad. Ha jobban megtalálnád a helyedet a közösségben, akkor a kapcsolataid is sokkal harmonikusabban működnének. Próbálj meg kisebb lépésekben közeledni munkatársaidhoz. Elég lehet valamilyen figyelmesség is, és máris felhőtlenebb lesz az életed! Az üzleti ügyek tekintetében inkább halaszd el a fontos tárgyalásokat. Most nincs itt az ideje annak, hogy komolyan foglalkozz az anyagiakkal.