Heti horoszkóp február 4-től 10-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Gyorsan megy a munka a napokban, sőt, még élvezed is, amit csinálsz. Nem is csoda, ha szinte elrepül a munkaidő. A magánéletedben fontos lehet, hogy ne bánj túlságosan szigorúan önmagaddal vagy családtagjaiddal. Fontos, hogy az otthoni feladatokat is elvégezzétek, de nem biztos, hogy tökéletesen helyt tudsz állni. Ha közösen bonyolítjátok le az elintéznivalókat, akkor időt spórolhattok!

Bika (április 21. - május 20.)
Egészen friss szemmel nézed a feladataidat, talán új megoldásokat is találhatsz a felmerülő problémákra. Mindez arra jó, hogy sokkal gyorsabban és hatékonyabban bizonyíts a munkádban. A magánéletedben igaz lehet, hogy szinte tökéletes védelmet nyújtasz családtagjaidnak. Bármilyen problémájuk akad, nagyon szívesen segítesz. Egészen megújulhatnak a kapcsolataid.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Szorgalmasan és pontosan végzed a teendőidet, de a precíz munka sokkal lassabban megy, így egy kicsit csalódottá válhatsz (ok nélkül), mert nem tudsz olyan komoly teljesítményt felmutatni. A magánéletedben ügyelj arra, hogy ne csak a te igényeidről szóljon a családi élet. Nemcsak az a fontos, amit te szeretnél! Köss kompromisszumos megoldásokat, amelyek mindenkinek a kedvére vannak!

Rák (június 22. - július 22.)
Csak az a jó módszer számodra a munkahelyeden, amit te magad találtál ki. A többiek elvárásaihoz, tempójához szinte egyáltalán nem tudsz alkalmazkodni. A magánéletedben szintén nagyon makacs hangulatban vagy, teljes mértékben át szeretnéd venni az irányítást. Így előbb vagy utóbb biztos fellázadnak majd családtagjaid!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nem is akarod és nem is, tudod eltitkolni, ami a szívedet nyomja. Nagyon őszinte hangulatba kerülhetsz a munkahelyeden, de talán ezt most elnézik neked. A legszívesebben nagyon sok időt töltenél otthon, ráhangolódsz a szórakozásra és az örömre. Találj magadnak és családodnak valamilyen pihentető és szórakoztató elfoglaltságot, vagy utazzatok el néhány napra.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Nagyon felgyorsulhat a tempód, olyannyira, hogy munkatársaid nem nagyon tudnak veled lépést tartani! Ügyelj jobban a napokban a pontosságra. A magánéletedben jellemző lehet, hogy a legszívesebben otthon maradsz, nem akarsz eljárni társaságba, szórakozni. Arra vágysz, hogy intim hangulatban, családtagjaiddal tölthesd az idődet.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Semmi más nem számít neked, csak a szakmai siker. Lehet, hogy pont a görcsös akarástól válsz rugalmatlanná, meggondolatlanná! A magánéletedben fontos lehet, hogy sort kerítsetek az őszinte beszélgetésekre. Ideje megfogalmazni, amit eddig nem mondtatok ki. Figyelj arra, hogy korántsem lényegtelen a csomagolás, ha kényes kérdésekről beszélgetsz!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Sok dolgod lehet a napokban a munkahelyeden, nem engedheted meg magadnak azt a luxust, hogy szétszórt vagy figyelmetlen legyél! A magánéletedben nagyon megfontolttá és türelmessé válhatsz. Ha van olyan beszélgetés, amelyet már régóta halogatsz, akkor ideje felvetned a kérdéses témát. Családtagjaid is több megértést mutatnak majd.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Használd ki jól a következő napokat a munkahelyeden arra, hogy még több tiszteletet vívj ki magadnak. A többiek most hallgatnak rád, megmutathatod naprakész szaktudásodat. A magánéletedben több összetűzésben lehet részed, de szerencsére ezeket könnyűszerrel rendezed. Talán most türelmesebb és megértőbb hangulatban vagy.

Bak (december 22. - január 20.)
Gyorsan dolgozol, de amikor ennek pontatlanság az eredménye, akkor nagyon feszültté válhatsz! A magánéletedben a szerelemé lesz a főszerep, rendkívül sok hízelgő ajánlatot kaphatsz. Bárhová is mész, mindenhol learatod a babérokat. Kedvesed is nagyon vonzónak találhat, és ha nincs időd a kapcsolatodra, akkor szinte "üldöz" majd a szerelmével.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Nagyon sok erővel rendelkezel, és minden plusz energiát a munkádra akarsz fordítani. Ennek meg is lesz az eredménye, észreveszik a hatékonyságodat! A magánéletedben megvan benned a szándék arra, hogy végre tisztázd az ellentéteket családtagjaiddal. Talán most megtalálhatjátok a megoldást a régi, elmérgesedett problémákra!

Halak (február 20. - március 20.)
Nem sok kedved van ahhoz, hogy kivedd a részed a munkahelyi közösség életéből. A legszívesebben elhatárolnád magad a többiektől, így beszélgetni sem nagyon vagy hajlandó a munkatársakkal. A magánéletedben fontos lehet, hogy ne fojtsd vissza a dühödet a végtelenségig! Ha egyszerre robban ki belőled a feszültség, akkor mindenki sokkal rosszabbul jár!