Eva Mendes a legszexisebb színésznő

Vágólapra másolva!
Egy amerikai fehérneműgyártó cég, a Victoria's Secret összeállította 2008 legszexisebb hírességek listáját - de van, aki csak a szeme, az ajka, vagy éppen a lába miatt számít érzékinek.
Vágólapra másolva!

A Victoria's Secret amerikai fehérneműgyártó cég idén is összeállította a legszexisebb hírességek és legérzékibb testrészek listáját. A listára a cég vezetői és tervezői által érzékinek tartott személyek kerültek fel.

"Nemcsak azt vizsgáltuk, hogy valaki vonzó legyen" - mondta az Associated Press hírügynökségnek Monica Mitro, a cég szóvivője. "Olyan jellemvonásokat is figyelembe vettünk, mint a humor, a szenvedély, a stílus és a karizma."

A legszexisebb színész Eric Bana, a Trója című film főszereplője lett, míg a legszexisebb színésznő címét Eva Mendes, a Randiguru című vígjáték egyik sztárja kapta meg. A legérzékibb énekesnő Rihanna, míg férfi párja Chris Brown lett.

A legszexisebb párnak Fergie-t, a Black Eyed Peas együttes énekesnőjét, és vőlegényét, Josh Duhamelt választották, míg a legvonzóbb friss házasok KatherineHés férje, Josh Kelley lettek. A legszexisebb anyukának Victoria Beckhamet tartják.

Scarlett Johanssonnak van a legszexisebb stílusa a lista szerint, míg a legszebb szemekkel Kate Bosworth brit színésznő, a legszebb ajkakkal Jessica Biel, a legcsinosabb lábakkal pedig Ali Larter rendelkezik. A legszexisebb mosoly tulajdonosa Ryan Seacrest, az American Idol műsorvezetője.