Ledger a drogokról beszél egy videón

Vágólapra másolva!
Heath Ledger múlt heti halálát követően egyre több titokra derül fény a színész kábítószeres múltjából - egy most nyilvánosságra került, de teljes egészében még le nem vetített videófelvételen Ledger a drogokról beszél.
Vágólapra másolva!

Heath Ledger ausztrál színész múlt heti halálát követően egyre több és több információ kerül a sajtó birtokába a fiatal híresség kábítószeres múltjából. Egy most nyilvánosságra került, megdöbbentő videófelvételen - amely 2006 januárjában készült - Ledger drogokról beszél.

A felvételen - amelynek ezkluzív vetítési jogát egy amerikai televízió 200 000 dollárért vásárolta meg, de úgy döntöttek, "kegyeleti okokból" nem adják le azt - állítólag az látszik, hogy Ledger fehér port szív az orrába egy összetekert bankjeggyel. A teljes felvétel ugyan nem került adásba, de hosszú részleteket már bemutattak belőle, hogy "felcsigázzák" a nézőket. A tévében bemutatott részleten több fiatal is kábítószerezik, míg Ledger, kába tekintettel, beszélget a videó készítőjével.

"Biztos, hogy a barátnőm rettenetesen dühös lesz rám, és elhord mindennek, ha ezt megtudja" - mondja a színész. "Három hónapos a kislányunk, Matilda. Matilda Rose."

Ledger a felvételen arról is beszél, hogy napi öt-hat alkalommal szívott marihuánát.

A 27 éves, tragikus sorsú színész alkohol-, gyógyszer- és drogfüggőségéről már korábban is beszéltek, de ezeket a pletykákat volt kedvese, Michelle Williams szóvivője, Mara Buxbaum cáfolta.

"A legtöbb sztori, amit a pletykalapok lehoznak, egyáltalán nem pontos" - mondta a szóvivő. "Hazugságokkal és kitalált történetekkel vannak tele az újságok."