Heti horoszkóp 2007. december 31-től 2008. január 6-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Rád férne egy kis pihenés, de te nagyon tettre kész vagy. Akár az erődön felül is megpróbálhatsz teljesíteni a munkahelyeden! A magánéletedben nagyon barátságos, jó légkörre számíthatsz. Alkalom nyílhat arra is, hogy igazán jó beszélgetéseket folytass családtagjaiddal! Használd ki az őszinte légkört a kapcsolat építésére!

Bika (április 21. - május 20.)
Nagyon jó évet zársz a munkahelyeden, és az újévben is igaz lehet, hogy megbecsült tagja lehetsz a munkahelyi kollektívának. A magánéletedben munkával teli napokra számíthatsz, felszaporodhat az otthoni munka, valamint a mindennapos elintéznivalók is. Nagyon előnyös, ha a terheket meg tudod osztani családtagjaiddal! Beszélj nekik a problémáidról!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Egyáltalán nem a pihenés motivál az év végén, s az új év első napjaiban sem kényelmesedsz el! Igaz lehet, hogy száz százalékos erőbedobással vagy jelen a munkahelyeden. A magánéletedben nagyon makaccsá válsz, szélsőséges esetben utasításokat osztogatsz a családtagjaidnak. Nem is meglepő, ha előbb-utóbb ebből elegük lesz!

Rák (június 22. - július 22.)
Semmi kedved az év elején agyonhajtani magad a munkahelyeden, úgyhogy csak tessék-lássék módon dolgozol. A magánéletedben jellemző lehet, hogy biztonságot kínálsz családtagjaidnak, és minden eszközzel kimutatod, hogy mindig mellettük állsz. Nagy tehetséged van most ahhoz, hogy igazán összefogd a családot, a többiek építhetnek rád.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Semmi kedved ismét beleilleszkedni a hétköznapok unalmas szürkeségébe. Ha teheted, akkor hosszabbítsd meg a pihenés idejét! A magánéletedben igaz lehet, hogy sok energiával rendelkezel, lehet, hogy szívesen rendezed át az egész lakást. Kedvet kaphatsz ahhoz is, hogy több programot szervezz, amelyeket családtagjaiddal osztasz meg.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Csak a pihenés érdekel, egyáltalán nem vagy ráhangolódva a kemény munkára. Úgy érzed, hogy eleget dolgoztál az óévben. A magánéletedben jellemző lehet, hogy túlságosan is visszafojtod a dühödet, pedig lenne rá alkalmad, hogy felháborodj. Családtagjaid most egyáltalán nincsenek tekintettel az igényeidre, így jogos, hogy haragszol.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
A legszívesebben otthon maradnál az év első napjaiban, semmi kedved bemenni a munkahelyedre. A magánéletedben jellemző lehet, hogy családtagjaid számítanak arra, hogy mellettük állsz. Segítséget, vagy tanácsot kérhetnek tőled, s te boldogan állsz a rendelkezésükre. Arra ügyelj, hogy semmiképpen se dönts helyettük, hiszen ez az ő dolguk!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Elismernek a munkahelyeden, de van is miért, hiszen óriási teljesítményt mutattál. A magánéletedben fontos lehet, hogy legyen időd a családtagjaiddal való önfeledt időtöltésre. Egy közös, élvezetes kirándulás csodát művelhet a családi kapcsolatokkal. Nagyon őszinte beszélgetésekre nyílhat alkalom, de fontos, hogy te is partner legyél ebben!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Könnyen és gyorsan dolgozol, s igaz lehet, hogy te vagy a leghatékonyabb a munkahelyeden. A magánéletedben túlságosan sok váratlan eseménnyel kell szembenézned. Mindez annak köszönhető, hogy nem beszélgettek eleget, így könnyen kialakulnak a félreértések is. Ne a többieket hibáztasd a feszültségekért! Inkább tegyél rendet a kapcsolataidban!

Bak (december 22. - január 20.)
Nem sok lelkesedéssel, ám nagy kötelességtudattal teszed a dolgodat. Tudod, hogy senki sem végzi el a feladataidat helyetted. A magánéletedben fontos lehet, hogy egy kicsit jobban oszd be az idődet. Elképzelhető, hogy nagyon felszaporodnak az otthoni munkáid is, így fontosabb lesz a jó szervezés. Ne hagyd elfolyni a saját idődet!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Semmilyen érdeklődést nem mutatsz a munkád iránt, a legszívesebben meghosszabbítanád a pihenés napjait! A magánéletedben nagyon visszahúzódóvá, sőt szinte hallgataggá is válhatsz. Több igényed lehet arra is, hogy egyedül lehess, vágysz arra, hogy egy kicsit békén hagyjanak. Nagyon jót tehetsz, ha többször is meditálsz vagy jógázol!

Halak (február 20. - március 20.)
Nem könnyen rázódsz vissza a hétköznapok világába, kicsit több időre lehet szükséged ahhoz, hogy felvedd a tempót! Lényeges, hogy ne legyél túl szigorú önmagaddal! A magánéletedben igaz lehet, hogy rendkívül barátságosan viszonyulsz családtagjaidhoz, de nem biztos, hogy ugyanezt kapod tőlük vissza. Elképzelhető, hogy egyáltalán nem figyelnek rád!