Összejött a Hősök két sztárja

Vágólapra másolva!
Egy partin bejelentette a Hősök című sorozat főszereplője, Milo Ventimiglia, hogy szerelmes kolléganőjébe, a nála tizenkét évvel fiatalabb Hayden Panattiere-be.
Vágólapra másolva!

Milo Ventimiglia amerikai színész, a Hősök című sorozat egyik szereplője, és a szintén sorozatszínész Hayden Panattiere egy pár. Bár arról már korábban is pletykáltak, hogy a két fiatal egymásra talált a forgatáson, csak most álltak a nyilvánosság elé - Ventimiglia ugyanis egy partin, mindenki szeme láttára vallott szerelmet a nála 12 évvel fiatalabb színésznőnek.

"Nagyon romantikus volt az egész. Milo éppen köszöntőt mondott, amikor közölte, hogy Hayden a barátnője és hogy nagyon szereti" - árulta el egy szemtanú, aki részt vett a karácsonyi partin. "Mindenki megdöbbent, hiszen eddig tagadták, hogy lenne közöttük valami."

Ventimiglia és Panattiere eddig semmit nem voltak hajlandóak elárulni a magánéletükről - csupán annyit, hogy "igen jó barátok".

"Hayden és én igen közel állunk egymáshoz, nyugodtan mondhatom, hogy ő a legjobb barátom" - mondta a harmincéves színész egy novemberi interjúban. "Sokat vagyunk együtt, ugyanazokat a dolgokat szeretjük. Természetes, hogy összeboronálnak minket, pedig nincs közöttünk semmi."