Egymillió dollárt érnek Jamie Lynn gyerekének képei

Vágólapra másolva!
Jamie Lynn Spears, Britney 16 éves húga gondoskodott arról, hogy sem neki, sem születendő gyermekének ne legyenek anyagi gondjai: az OK! magazinnal kötött szerződés értelmében, a kisbabáról készült első fotósorozatért egymillió dollár üti a markát. Állítólag a Spears lányok édesanyjától származik a élelmes ötlet.
Vágólapra másolva!

A héten robbant a hírbomba: Britney Spears amerikai énekesnő, a 16 éves Jamie Lynn Spears terhes, szintén fiatalkorú, éppen csak 18 éves volt barátjától Casey Aldridge-től. A május végére-júniusra várt kisbaba és a tini-szülők első közös fotói egymillió dollárt értek az OK! magazin számára.

Az üzletet állítólag az élelmes Spears-mama hajtotta fel: "Amikor sejthető volt, hogy Jamie Lynn terhessége nem maradhat titokban, Lynne Spears felhívta az OK! szerkesztőségét, hogy közölte velük a gólyahírt, másrészt felajánlotta nekik a kisbabáról készült első képek közlési jogát - egymillió dollárért" - árulta el egy magát megnevezni nem kívánó családi barát a TMZ.com-nak.

A celeb-gyerkek első képeiért minden képes magazin - nem csak a bulvárlapok - komoly öszeget hajlandó kifizetni: az Angelina Jolie-Brad Pitt színész páros Shiloh lánya képeit négymillió dollárért adta el a PEOPLE-nek, Tom Cruise és Katie Holmes házaspár, a Surival közös fotósorozatért hárommillió dollárt kapott a Vanity Fair-től.

S persze van, aki gyermeke exkluzív fotóival nem pénzt szeretne keresni, csupán maga szeretné irányítani az eseményeket: Salma Hayek két hónapos kislányával közös fotóját, a múlt héten ingyen bocsájtotta a sajtó rendelkezésére - a várható paparazzi-támadást elkerülendő.