Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még a Bika csillagjegyben halad. Figyeljünk egy kicsit jobban a füleinkre: ha huzatos helyen tartózkodunk, akkor könnyebben megfájdulhat, mint más napokon. Ma jóval türelmesebbek vagyunk, mint máskor, ezért sikerrel foglalkozhatunk a karácsonyi bevásárlással is.
Vágólapra másolva!

A Hold ma még a Bika csillagjegyben halad. Figyeljünk egy kicsit jobban a füleinkre, hiszen ha huzatos helyen tartózkodunk, akkor könnyen megfájdulhat, szélsőséges esetben be is gyulladhat a fülünk. Ha úszni megyünk, akkor vigyünk magunkkal füldugót.

Ma jóval türelmesebbek vagyunk, mint máskor, ezért sikerrel foglalkozhatunk a karácsonyi bevásárlással is. Ha van még olyan ajándék, amit be kell szereznünk, akkor ma lesz itt ennek az ideje. Nem is beszélve arról, hogy amire csak lehet, sikerül kedvezményt kapnunk.

Reggel a Hold szemben áll a Vénusszal, s kvadrátban áll a Neptunusszal. Nehezebben fejezzük ki érzelmeinket: a lelkünk mélyén nagyon vágyunk arra, hogy harmóniában élhessünk családtagjainkkal, de valahogy mégis feszültség és bizonytalanság van a levegőben.

Hangulatunk, bár sokszor nem a legbarátságosabb, de stabil és biztos. Használjuk ki azt, hogy nehéz minket felidegesíteni, arra, hogy rendezzük vitás ügyeinket, megerősítjük a régi barátságokat és támogatásunkról biztosítjuk a körülöttünk élőket. Ezt a nyugodt és hűvös magatartást akár az üzleti életben is kihasználhatjuk. Az érzelmi életünkre inkább a bezárkózás, saját lelkünk védelme lehet a jellemző. Azt azonban nem igazűn tudjuk megmondani, miért tartunk egy kicsit attól, hpgy a többi ember közel kerül hozzánk.