Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma már a Kos csillagjegyben halad, nehéz fényszögben áll a Marssal, valamint a Szaturnusszal. Nagy energiákat vagyunk képesek mozgósítani a céljaink érdekében, ám igaz, hogy amikor nehézségeket tapasztalunk, akkor könnyen elkeseredünk.
Vágólapra másolva!

A Hold ma már a Kos csillagjegyben halad. Ma fejünk lesz érzékenyebb, éppen ezért érdemes tartózkodnunk a túl sok csokoládé vagy kávé fogyasztásától, nem is beszélve a cigarettázásról. Ezek az élvezeti cikkek fejfájást okozhatnak, így érdemes lemondanunk róluk. Ha mindenképpen csokit szeretnénk enni, akkor válasszunk legalább 70 százalék kakaótartalommal bíró terméket, hiszen ez jóval egészségesebb! A kávé tekintetében ma sokkal jobb döntés a koffeinmentes változat.

Hangulatunk nyitottabb lesz, sok energiával rendelkezhetünk, bár igaz, hogy jóval türelmetlenebbek is leszünk. Sportoljunk, vagy tűzzünk ki magunk elé új célokat, feladatokat. Alkalmas a nap arra, hogy teljes erőbedobással dolgozzunk egy fontos tervünkön.

Ma a Hold nehéz fényszögben áll a Marssal, valamint a Szaturnusszal. Nagy energiákat vagyunk képesek mozgósítani a céljaink érdekében, ám igaz, hogy amikor nehézségeket tapasztalunk, akkor könnyen elkeseredünk, vagy dühösek leszünk. Ne akarjuk egy lépésben megvalósítani a terveinket!